Yhteistyössä Sokotel.
Memphis Hesarin ravintolapäällikkö Mia Leinonen kertoo, että ravintolassa ideoidaan ruokalistat yhdessä henkilökunnan kanssa.
“Yhdessä ideoimalla syntyy todella mielenkiintoisia juttuja. Meillä on esimerkiksi nyt listalla Surf & Turf -burgeri, joka yhdistää skagen katkaravut ja naudanlihan samalla lautasella. On ihan todella hyvä yhdistelmä”, Leinonen avaa ruokalistaa.
Ruokalistalta löytyy muun muassa itsetehtyjä burgereita, ribsejä ja hodareita. Erinomaisen burgerin salaisuus on hyvin maustettu ja mehukas pihvi. Hodareiden kylkeen Leinonen suosittelee cavaa.
“Hodarit ja kuohuviini on loistava yhdistelmä. Kannattaa tulla testaamaan!”
Keskiviikot on pyhitetty opiskelijabileille, kun taas perjantaisin verkostoidutaan bisneksen parissa.
“Helsinki Business Club järjestetään perjantaisin, ja silloin meidän kansainväliset asiakkaamme tulevat verkostoitumaan.”