“No limits!” Hiilee on Michelin-kokki Jouni Toivasen tulikuuma uutuus

Lokakuun alussa avautuva ravintola keskittyy tarjonnassaan tulen ympärille.

  • Mikä: Elämyksiä grillien äärellä
  • Missä: Välimerenkatu 15, Helsinki
  • Milloin: Lokakuun alussa

Vain hetki sitten Tommi Tuomisen luotsaaman Demon paljastettiin avautuvan lokakuussa uudessa sijainnissa Ruoholahdessa. Tästä vain kivenheiton päähän, Jätkäsaaren puolelle, on avautumassa lokakuussa myös toinen huippu-uutuus, Michelin-kokki Jouni Toivasen luotsaama hiilee.

Idea ravintolaan kulkee Toivasen mukaan Hangon kautta. Alun perin Suomen kesäkaupunkiin suunniteltu, tulen ympärille luotu konsepti ei toteutunut, mutta tilat erinomaiselle ravintolaidealle löytyivät lopulta Helsingin Jätkäsaaresta.

“Ruoka ja juoma on tietenkin huippua, mutta haluamme pitää hintatason maltillisena, jokaisen tavoitettavissa olevana”, Toivanen paljastaa Citylle.

LUE MYÖS: Michelin-kokki Jouni Toivanen vinkkaa: Täältä löytyy Helsingin paras lounas ja kaupungin laadukkain sushi!

Hiileessä ei tunneta rajoja

Hiilee lupaa olla uudenlainen nautiskelupaikka, joka yhdistää korkeatasoisen ruoan, mahtavat juomat ja tiskijukkien laadukkaan musiikin ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tämän ravintolan ytimessä ovat kuumat hiiligrillit, jotka pääsevät Toivasen ja tiimin käsissä mitä innovatiivisempaan käyttöön.

“Kaikki ruoka on “nähnyt” grillin jossain valmistuvaiheessa, ja käytämme ravintolassa Josperia ja japanilaisia Hibachi-grillejä”, Toivanen kertoo uuden ravintolan konseptista.

Josper-puuhiiligrilli sekä japanilaiset Hibachi-grillit ovat hiileessä kovalla käytöllä.
Josper-puuhiiligrilli sekä japanilaiset Hibachi-grillit ovat hiileessä kovalla käytöllä. Kuva: hiilee

Hiileessä tekijöiden luovuus päästetään todella valloilleen, sillä “no limits” -ajattelu on vahvasti läsnä niin ruokien makumaailmoissa kuin valmistustavoissa.

“Ruoka on monipuolista ja modernia; ostereita, mereneläviä, paljon kasviksia, laadukasta kalaa ja lihaa. Käsityötä, simppeliä, maukasta, maailman makuja, yllätyksellistä ja raikasta”, keittiömestari luettelee.

Rento ja laadukas samassa paketissa

Hiilee ei tyydy tarjoamaan asiakkailleen pelkästään hyvää ruokaa, vaan myös huolella valitut sekä itse valmistetut juomat tulevat paketin mukana.

Ruoan, juoman, rennon tunnelman sekä asiantuntevan ja välittömän palvelun lisäksi hiileessä panostetaan eritoten musiikkiin, ja DJ onkin viihdyttämässä baariasiakkaita viikonloppuisin myöhäiseen iltaan saakka.

"Ravintola on rento ja laadukas, hyvällä musiikilla varustettuna", Toivanen kiteyttää.

Tätä avausta jäämme odottamaan innolla, vai mitä?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi