OlutExpo täyttää Kaapelitehtaan laatujuomilla – esittelyssä noin 50 panimoa ja 20 tislaamoa

Olutkansa kokoontuu Kaapelitehtaalle jo kuudetta vuotta peräkkäin.

OlutExpossa riittää maisteltavaa vaativammallekin olutfanille.
OlutExpossa riittää maisteltavaa vaativammallekin olutfanille. Kuva: OlutExpo

Olutfestivaalit eivät suinkaan ole tältä vuodelta ohi. Lokakuun viimeisenä viikonloppuna olut kuohuu Kaapelitehtaalla kolmipäiväisessä OlutExpossa.

Paikalle saapuu noin 50 panimoa ja 20 tislaamoa muun muassa Espanjasta, Portugalista, Unkarista, Skotlannista, Islannista ja Yhdysvalloista – kotimaisia pienpanimoita unohtamatta.

Tänä vuonna Laurea-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat ovat mukana toteuttamassa OlutExpon ruokatarjontaa.

BarLaurean No Burger -koju tarjoaa blinejä savusiian ja mädin kanssa sekä vasikkaa tryffeliliemessä tattien ja pikkelöidyn punakaalin kera. BarLaurean vegaanikojulla maistellaan spiraaliperunoita, mausteisia kukkakaaliwingsejä sekä vegaanista pyttipannua.

Visun Villisika puolestaan tuo paikalle lähiruokaa Visuvedeltä ja valmistaa oluenmaistelijoille villisikaburgereita, hotdogeja sekä maukasta villisikamakkaraa.

OlutExpon viime vuonna lanseeraama Dieta Ruokastudio jatkaa Olutliiton puheenjohtajan ja Laurean lehtorin Anikó Lehtisen juontamana tänäkin vuonna. Lavalla nähdään muun muassa maailmankuulun panimomestari Garrett Oliverin haastattelu juustomaistatuksen kera sekä Dietan Culinary Teamin fine dining -kokkaamista.

OlutExpo, 26.-28.10.2018, Kaapelitehdas

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi