Ravintola Nokka kutsuu pientuottajat Katajanokalle jo kahdeksatta kertaa. Jo perinteeksi muodostuneella pientilatorilla juhlistetaan sesongin parhaita kotimaisia raaka-aineita.
”Puhtaat, kotimaiset raaka-aineet ansaitsevat enemmän huomiota myös ravintoloissa”, sanoo keittiöpäällikkö Ari Ruoho.
Pientilatorilla voi tehdä ostoksia parinkymmenen eri tuottajan tiskiltä. Nälän yllättäessä voi nauttia Nokan terassin grilliherkuista. Tarjolla on muun muassa mangalitzapossulla täytettyjä hodareita sekä luomukasvisherkkuja. Palan painikkeeksi saatavilla on luomuvirvokkeita, viiniä ja olutta.
Kotimaisuus, puhtaat raaka-aineet ja ekologisuus ovat olleet alusta asti keskeisiä teemoja Nokan ideologiassa. ”Meille on tärkeää, että tunnemme ihmisen tuotteen takana. Sen vuoksi joka kesä järjestämämme Pientilatori-tapahtuma on tärkeä niin henkilökunnalle kuin vierailijoillekin”, sanoo ravintolapäällikkö Terhi Vitikka.
Lue myös: Lähiruokaa suoraan kotitiloilta lähes kotiovelle: Eggspress saattaa pientuottajat ja asiakkaat yhteen
Ravintola Nokan Pientilatori 1.9. klo 11–17.