Tivoli myöhästyy
Turun Onnelan muutos kaupungin uudeksi yöhuvipuistoksi on viivästynyt. Uuden yökerhon oli määrä avautua marraskuun alussa, mutta rakennusteknisistä syistä avajaiset on siirretty ensi vuoteen. Suunnitelmien mukaan yläkerran seinät rakennetaan uudestaan, kaksi baaritiskiä poistetaan ja yksi uusi rakennetaan tilalle. Suurimmat uutuudet tulevat olemaan täysin uusittu disco, sekä ennennäkemätön suomiraposasto. Tivoleita löytyy jo Helsingistä, Tampereelta, Salosta, Oulusta, Joensuusta ja Imatralta.
Tivoli 5.11. alkaen, Aurakatu 14
Oi, Provence!
Franmanni korostaa uudella ruokalistallaan provencelaisen keittiön perinteitä. Uusia annoksia ovat kokonaisena valmistettu kultaotsa-ahven, ylikypsä murea porsaankylki ja ranskalaiset macarons-pikkuleivät. Uusitulta viinilistalta löytyy rhônelaisen Château Montfauconin viinejä.
Fransmanni, Kauppiaskatu 6
Hippaheikki voittoon
Teerenpelin Hippaheikki-olut voitti kultaa Tukholman olut- ja viskifestivaalilla. Hippaheikki voitti alle 4,7-prosenttisten, tynnyrissä anniskeltavien ale-oluiden sarjan. Meripihkan ja kuparinoranssin värinen ale-olut on runsaasti humaloitu brittiläisillä humalalajikkeilla.
Teerenpeli, Eerikinkatu 8
Roccaa aamulla
Ravintola Rocca on alkanut tarjoilla luomuaamiaista, jonka ainekset on kerätty lähialueilta. Sunnuntaisin samoja herkkuja tarjoillaan brunssiksi laajennettuna, cavan kera. Aamiaisella tarjoillaan Saloniemen Juustolan Kyyttölehmäjuustoa ja Roccan omaa mysliä. Aamiainen tarjoillaan maanantaista lauantaihin kello 8–11 ja brunssi sunnuntaisin kello 12–18. Aamiainen maksaa 12 euroa ja brunssi 18.
Rocca, Linnankatu 3
Riistaa Smörissä
Smörin “Ruoka ja Viini” -illat saavat jatkoa. Ravintolan riistamenu on tarjolla perjantaina 5.11. klo 16.30 alkaen ja lauantaina 6.11. klo 18 alkaen. Pöytävarauksia otetaan vastaan.
Smör, Läntinen Rantakatu 3
Leipiä kukasta
Bar Kuka on alkanut tarjoilla nälkäisille asiakkailleen voileipiä. Leivät haetaan joka päivä kauppahallin Aurora-liikkeestä, joka panostaa luomu ja lähituotteisiin. Makuina tarjolla ovat chili-tonnikala, kinkku ja feta. Hinta 4 euroa.
Bar Kuka, Linnankatu 17
Terveellisesti Rossossa
Rosso panostaa yhä enemmän terveelliseen ruokaan. Uudella ruokalistallaan ravintola käyttää runsaskuituisia raaka-aineita muun muassa ruispizzapohjissa, Kamut-bruschettaleivissä ja täysjyvä-pennepastassa. Myös erikoisruokavalioita noudattavien valikoimaa on parannettu.
Rosso, Aurakatu 12a
Joulusiideri kauppoihin
Golden Cap Talviomena on muiden Golden Cap -siidereiden tapaan saanut englanninkielisen nimen. Puolikuivassa, sokerilla makeutetussa Golden Cap Winter Apple -omenasiiderissä maistuu omenan lisäksi kaneli ja inkivääri. Joulusiiderin jakelu päivittäiskauppoihin alkaa 13. kerran lokakuun lopussa.