Take away -tuotteisiin keskittyvä Soup & Juice täydentää osaltaan Indigo-hotellin ravintolapalveluja, joihin lukeutuu myös bistromainen Ravintola Bröd Punavuori. Molemmista keittiöistä vastaa Suomen kokkimaajoukkueen kapteenina toimiva Kristian Vuojärvi.
Soup & Juicen tarjontaan kuuluvat raikkaat salaatit, päivän keitot, ruokaisat leivät sekä itsevalmistetut mehut. Valikoimaan on haettu vaikutteita eri puolilta Eurooppaa suosituista lounasravintoloista sekä ruokaa tarjoilevista kahviloista.
”Lounasleipä- ja salaattikulttuuri on saamassa jalansijaa Suomessakin, etenkin kun haetaan kevyempää ja nopeampaa ruokailuvaihtoehtoa. Soup & Juice keskittyy tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikki tehdään paikan päällä, myös mehut, joiden suosio kasvaa. Soup & Juicen antimet on helppo nauttia paikan päällä tai ottaa mukaansa”, kertoo keittiöpäällikkö Kristian Vuojärvi.
”Ravintolamme elävät asiakkaiden ehdoilla. Soup & Juice palvelee sekä alueella työskenteleviä, take away -lounastajia että mukavaa ja rentoa levähtämispaikkaa hakevia. Soup & Juicen take away -annokset pakataan biohajoaviin astioihin”, jatkaa Vuojärvi.
Hotel Indigo Helsinki – Boulevard tarjoaa sekä majoittuville vieraille että naapuruston asukkaille kohtaamispaikan. Soup & Juice on suuntautunut palvelemaan lounastajia sekä kaupunkikierroksen lomassa syömään pistäytyviä. Bistromainen Ravintola Bröd Punavuori on taas vaihtoehto esimerkiksi working lunch -tapaamisille sekä illallispaikaksi ystävien kanssa. Molemmat ravintolat sijaitsevat katutasossa osoitteessa Bulevardi 26.