SYÖ!-viikot goes juhlafiilis: Mukana myös juomatarjoukset!

Marraskuun 1.-14. käynnissä olevaa ravintolakampanjaa vietetään SYÖ ja JUO -teemalla.

Cityn ikoniset SYÖ!-viikot järjestetään jälleen 1.–14.11., ja tällä kertaa kampanja saa juhlavan lisän. Pre-pikkujouluhenkeen toteutettu SYÖ ja JUO -teema tuo tuttuun ravintolakampanjaan aivan uuden ulottuvuuden ja nostaa koko tapahtuman seuraavalle tasolle.

Tulevilla SYÖ!-viikoilla asiakkaat pääsevät nauttimaan laadukkaiden 12 €:n annosten lisäksi myös edullisista juomatarjouksista, joiden joukosta löytyy vaihtoehtoja niin alkoholillisten kuin alkoholittomien juomien ystäville.

SYÖ!-viikot tarjoavat entistä enemmän elämyksiä

SYÖ!-viikkojen tavoitteena on lähes 30-vuotisen historiansa aikana ollut kannustaa ihmisiä uusien ravintolalämysten pariin. Juomatarjouksiin keskittyneen teeman ansiosta tuleva kampanja tarjoaakin entistä enemmän mahdollisuuksia lähteä nauttimaan mieleenpainuvista ravintolaelämyksistä yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Sen lisäksi, että teemoitettu kampanja tarjoaa ravintola-asiakkaille entistä enemmän elämyksiä, sen tavoitteena on vilkastuttaa ravintoloiden myyntiä ennen vilkkaimman pikkujoulukauden alkua.

Vuoden viimeiset SYÖ!-viikot laitetaan käyntiin 1. maraskuuta.
Vuoden viimeiset SYÖ!-viikot laitetaan käyntiin 1. maraskuuta.

”Olemme todella innoissamme ensimmäisestä teemoitetusta SYÖ!-kampanjasta. Loppusyksy on monille tärkeää juhla-aikaa, ja halusimme luoda ravintola-asiakkaille entistä enemmän mahdollisuuksia lähteä nauttimaan ruoasta ja juomasta hyvässä seurassa. Samalla tarjoamme ravintoloille keinon lisätä myyntiään ja houkutella asiakkaita ennen vilkkaimman sesongin alkua”, SYÖ!-viikkojen kampanjapäällikkö Kim Koistinen kertoo.

Teeman myötä SYÖ!-viikkoihin saadaan mukaan hieman historian havinaa, sillä Cityn järjestämien ravintolakampanjoiden joukkoon ovat aikoinaan kuuluneet myös juhlatunnelmaa nostattaneet Baarisfestivaalit.

“Toivon, että tuleva SYÖ!-kampanja saa ihmiset nousemaan kotisohvilta ja lähtemään nauttimaan matalalla kynnyksellä hyvästä ruoasta, juomasta ja tarttuvasta juhlatunnelmasta. Parhaat ravintolaelämykset nautitaan paikan päällä hyvässä seurassa”, Koistinen vinkkaa.

SYÖ ja JUO -viikoille osallistuvat ravintolat ja tarjoukset julkaistaan 28.10. klo 14 osoitteessa syoviikot.fi. Pysy siis kuulolla!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi