Tätä laivaravintolaa kehutaan nyt kilpaa: “Parhaat pizzat Helsingissä”

Hietalahden rannassa sijaitseva Bar & Pizza Boat Walrus on kaupungin tämän hetken herkullisin löytö.

Chicken al Caesar -pizza on Walrusin suosituimmista annoksista.
Chicken al Caesar -pizza on Walrusin suosituimmista annoksista. Kuva: Walrus
  • Mikä: Laivaravintola
  • Missä: Hietalahdenranta 14
  • Mitä: Ruokaa, juomaa ja ainutlaatuista tunnelmaa
  • Mitä nyt: Tarjolla 12 €:n SYÖ!-annoksia

“Parhaat pizzat Helsingissä tähän asti!” “Yksinkertaisesti mahtava pizza! Paras, jonka olen koskaan syönyt ja palvelu oli priimaa.” “Erinomainen palvelu ja yksi parhaista (ellei paras) pizza koko kaupungissa!”

Googlen ylistävät viiden tähden arviot sekä Hietalahdenrantaan matkaavat lukuisat hyvän ruoan ystävät eivät voi olla väärässä - Bar & Pizza Boat Walrus tarjoilee tällä hetkellä kaupungin herkullisimpia pizzoja!

Walrusin oma olut maistuu pizzojen kyytipoikana.
Walrusin oma olut maistuu pizzojen kyytipoikana. Kuva: Walrus

Walrusin pizzat ovat aitoja italialaisia herkkuja sardinialaisin vivahtein. Pizzat valmistetaan käsityönä laivan keittiössä, ja ne täytetään mitä parhaimmilla raaka-aineilla.

Yksi pizza on asiakkaiden mielestä ylitse muiden; Chicken al Caesar. Tässä huippusuosion saavutttaneessa pizzassa savustetut broilerinpalat saavat paistamisen jälkeen rinnalleen tuoretta sydänsalaattia sekä Caesar-kastiketta ja pähkinöitä.

12 €:n annokset kutsuvat nauttimaan

Pizzojen lisäksi myös Walrusissa maanantaisin ja tiistaisin tarjolle oleva lasagne on myös noteerattu hyvän ruoan ystävien keskuudessa. 

"Kaupungin paras lasagne. Suuri annos, mahtava maku ja erinomainen hinta-laatusuhde", eräässä Googlen arvostelussa hehkutetaan.

Alkuviikon lasagne on myös erinomainen syy suunnata Walrusiin!
Alkuviikon lasagne on myös erinomainen syy suunnata Walrusiin! Kuva: Walrus

Jos ruokatuote on kunnossa, niin ovat myös puitteet. Viime vuonna avattu laivaravintola on rakennettu 109 vuotta sitten Hollantilaiselta telakalta vesille laskettuun Steffen-laivaan. Walrusiin voi lähteä nauttimaan niin laivan salonkiin, katetulle kansiterassille tai istahtaa tukevasti maan pinnalle laituriterassille.

Bar & Pizza Boat Walrusin taustalla on punavuorelaisesta korttelibaari Badger&Co:sta tutut omistajat Jesse Auvinen ja Mixu Nikkanen, jotka pitävät huolta siitä, että tässä laivaravintolassa ei todellakaan tarvitse istua kuivin suin.

Walrusin cocktailit ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia.
Walrusin cocktailit ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia. Kuva: Walrus

Jos et vielä ole testannut tätä hehkutettua ravintolaa, asia kannattaa korjata paraikaa käynnissä olevilla SYÖ!-viikoilla! Aina 5.9. saakka pääset nauttimaan Walrusin Salami Pizzasta, Margherita Pizzasta tai päivän salaatista 12 €:n sopuhintaan.

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjousannokset löydät osoitteesta syöviikot.fi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi