Uusi ruokakulttuuri Pirkanmaalla

Victor Pérez on tehnyt täysin uuden aluevaltauksen perustamalla perulaisen ravintolan.

Machu Pichun omistaja Victor Pérez on innoissaan perulaisen ruuan tulosta Suomeen.
Machu Pichun omistaja Victor Pérez on innoissaan perulaisen ruuan tulosta Suomeen.

Aivan uusi ruokakulttuuri

Victor Pérez on tehnyt täysin uuden aluevaltauksen perustamalla Kangasalle koko Suomen ensimmäisen perulaisen ravintolan. Perulainen ruoka on noussut suomalaistenkin keskuudessa uudeksi ilmiöksi. "Monet saapuvat ravintolaan avoimen innostuneena", Pérez kertoo.

Perulainen ruoka yhdistää eurooppalaisen, afrikkalaisen, aasialaisen ja inkojen ruokakulttuurin. Niinpä ruuassa ei ole mitään hallitsevaa piirrettä, kuten mausteisuus, tai samaa tyyliä toistavia ruokalajeja, kuten pizzaa. Suosituinta Machu Pichussa on tähän mennessä ollut tuore ja raikas kalaruoka Cebiche de Pescado. Juomista asiakkaat on valloittanut Pisco Sour, jonka raaka-aineena on ainutlaatuinen perulaislikööri Pisco.
Machu Pichu, Kangasalantie 921

Jyrki Sukula Comoon

Comossa on tarjolla aivan ainutlaatuisia herkkuja, kun tunnettu tv-kokki Jyrki Sukula on saapunut ravintolan vierailevaksi keittiömestariksi. Sukula on Comossa 29.10. asti ja hänen suunnittelemansa menu on tarjolla marraskuun toiseen päivään saakka.
Ristorante Como, Hämeenkatu 7

Palatsi uudistuu

Musiikkiteatteri Palatsin seurusteluravintola Music Bar Palatsi on uudistunut. Ravintolan tiloihin on auennut pihveistä salaatteihin vaihtoehtoja tarjoava Teatterin Grilli, ja 4.11. alkaen Stand Up -kellarissa on tarjolla viikonloppuviihdettä.
Music Bar Palatsi, Hämeenkatu 30

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi