Tampereen ravintolauutiset.
Grooveen uutta potkua
Groove joutui monen naapuriravintolan tavoin sulkemaan ovensa Hämeenkatu 10:ssä tapahtuneen tulipalon vuoksi. Ravintolan alakertaan tuli vettä, savua ja nokea, mutta nyt vahingot on saatu korjattua. Ravintoloitsija Petri Löppönen kertoo, että Grooven alakerran seinät ja baarit ovat entisillä paikoillaan, mutta kaikki pintamateriaalit uusittiin. Myös ohjelmallisia uudistuksia on tulossa. ”Helmikuun alussa aukioloaikamme laajenevat. Alakertaa aletaan pitää auki myös viikolla, ja siellä järjestetään uusia klubeja”, Löppönen paljastaa.
Ravintola Groove, Aleksanterinkatu 22
Helmikuussa herkutellaan
Kulinaariviikoilla 2. helmikuuta alkaen saa 37 euron menuja Food is art -ravintoloista. Ne ovat Henriks, Ravinteli Bertha, Wistub Alsace, Maruseki, Ravintola C, Heinätori, Hella ja Huone, Gastropub Piemonte ja 4 vuodenaikaa. Lisäksi mukana on Keittiöelämää-kauppa.
Tampereen Kulinaariviikot 1.–28.2.
Makeilua pubissa
Gastropub Tuulensuussa vietetään 29.1. asti How Sweet is That -viikkoja. Tarjolla on kymmeniä jälkiruokaviinejä ja tavallista laajempi jälkiruokalista. Perinteisen juustokakun lisäksi listalla on esimerkiksi olutpiirasta ja valkosuklaa-pannacottaa.
Gastropub Tuulensuu, Hämeenpuisto 23
Kustaa Kuninkaankadulle
Ravintola Kustaa III muuttaa Amarillon alakertaan Kuninkaankadulle. Uusien tilojen avajaiset pidetään 28.1. iltakuudesta eteenpäin. Juhlissa yleisöä viihdyttää Reginan vangit. Muuton syynä on edellisen vuokrasopimuksen päättyminen.
Kustaa III, Kuninkaankatu 22–24