Vegaanisista pizzoistaan ja yöaukioloajoistaan tunnettu Americana on vaihtanut nimensä ja konseptinsa.
Yöaukioloajat ovat historiaa, sillä uusi Luigi Pizzeria on ottanut askeleen kohti italialaista ruokaravintolaa ja keskittyy nyt laadukkaista raaka-aineista valmistettuihin lankkupizzoihin.
Tuoreita vihanneksia ja kaloja lukuunottamatta raaka-aineet tuodaan ravintolaan suoraan Italiasta. Esimerkiksi jauhot, öljyt, kinkut, salamit, mozzarella ja gorgonzola ovat omaa maahantuontia.
Myös ravintolassa tarjoiltavat viinit ja kahvi tulevat Italiasta. Juomavalikoimasta löytyy myös italialaista grappaa, sambucaa, amaroa sekä limoncelloa.
Vegaanisia pizzoja ei Luigissa ole uudesta konseptista huolimatta ole unohdettu. Vaikka listalta ei vielä löydy erikseen vegaanisia vaihtoehtoja, sellaisia toki valmistetaan pyynnöstä, kertoo Americanasta tuttu ravintoloitsija Sez Sherifov.
Ravintolaan odotetaan parhaillaan kylmäkuormaa, joka tuo mukanaan uutta italialaista riisimaitopohjaista vegaanijuustoa. Sen myötä ruokalistalle on lähiviikkoina tulossa uudistunut valikoima vegaanisia pizzoja.
Luigi Pizzeria, Siltasaarenkatu 11
3 kommenttia
esko leipä
15.3.2019 15:23
Kaikki on pilalla, pelkkää paskaa tilalla
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
BELLEM
22.3.2019 16:37
REMPAS VAI KONKAS
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Bulim
22.3.2019 16:38
IHA BULSU
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin