Illallinen taivaissa tarjoaa Toscanan makuja

Dinner in the Sky -illallinen tarjoillaan sekä heinäkuussa että elokuussa.

Matti Jämsen ja kumppanit ovat valmiina tarjoilemaan taas huikean ruokailukokemuksen.
Matti Jämsen ja kumppanit ovat valmiina tarjoilemaan taas huikean ruokailukokemuksen.

Tänä kesänä Dinner in the Sky tarjoilee kokemuksia ja herkullisia makuelämyksiä kahdessa tapahtumassa Helsingissä 12.-18. heinäkuuta ja 4.-16. elokuuta. Ensimmäisen kerran Suomessa taivaalle nousee Italian Toscanan makuja tarjoava, Michelin-tähdellä palkitun ravintolan keittiömestari ja omistaja Silvia Regi Baracchi. Suomalaista huippuosaamista elokuussa edustavat Matti Jämsen ja Kira Weckman

Heinäkuun tapahtuma liittyy kansainväliseen Gymnaestrada-voimistelutapahtumaan – tarjoiluista ja ruoasta vastaa tällöin Dinner in the Skyn oma kokkitiimi. Heinäkuun Dinner in the Sky järjestetään Olympiastadionin edustalla. Elokuussa Rautatientorilla taivaalle nousevat Suomen ja Italian tähdet. Elokuun ohjelmisto täydentyy vielä huippuosaajilla sekä livemusiikilla. 
Viime vuonna Dinner in the Sky vieraili Helsingin lisäksi Tampereella. Heinä- ja elokuun tapahtumat olivat loppuunmyytyjä. Nyt tarjolla on nautinnollisia samppanjanostoja, raikkaita lounaita sekä herkullisia illallisia. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi