Olvin historia Kaapelilla
Olvin 125-vuotista historiaa esitellään Kaapelitehtaan Hotelli- ja Ravintolamuseossa 13. 6. saakka. Näyttelyssä tutustutaan oluenvalmistuksen eri vaiheisiin ja esillä on kaikkea olueen liittyvää talouskaljan pullotuskoneesta tämän päivän tv-mainoksiin. Liput 2 euroa.
Mikonkadulle lisää terassipaikkoja
Mikonkadun terassikeskittymä kasvaa entisestään, kun katua viime kesänä häirinneet kontit ovat hävinneet. Barflyn terassi kasvaa kolmanneksen ja myös HOK sai kadun kulmaan 60 asiakaspaikkaa. Ensi kesänä Kaisaniemenkadun ja Vilhonkadun välinen pätkä muutetaan kävelykaduksi joka tietää kadulle taas lisää tuoleja.
Luopuuko Sedu maakunnista?
Sedu Koskinen on juurtumassa Helsinkiin ja alkaa keskittää toimiaan pääkaupunkiseudulle. Salossa mainetta niittänyt Bar Ipanema on myyty paikallisille yrittäjille ja lisää kauppoja saattaa olla tulossa. Helsingin lisäksi toiminnot säilyvät ainakin Turussa.
Kaivon kesä alkaa vapusta
Säästöliekillä talven yli elänyt Kaivohuone kisaa vapusta lähtien taas kaupungin ykköspaikan asemasta. Vappubileiden jälkeen starttaa 7. 5. legendaarinen keskiviikkoklubi Pool Party ja perjantaina 9. 5. vietetään Kaivohuone Boozingin avajaisia.
Vegaaniruokakurssi Tony´s Delissä
Tony´s Delin Wandassa, Erottajankatu 7, järjestetään 7.5. vegaaniruokakurssi. Illan aikana käydään läpi veganismin teoriaa ja valmistetaan neljän ruokalajin menu. Lisätietoja voi kysellä Delistä tai Animaliasta.
Vuokraveneellä merelle
Royal Line tarjoaa toukokuussa Queen-, Prince- ja Princess-saaristolaivoja kolmeksi tunniksi käyttöön alle tuhannen euron. Yhtiö noutaa 10 – 48-hengen seurueen halutusta laiturista kierrokselle Helsingin saaristoon. Aluksiin voi tilata myös tarjoilun.
Paras palvelu on...
G.W. Sundmans palkittiin toistamiseen parhaasta palvelusta American Expressin äänestyksessä. Kunniamaininnan saivat Palace Gourmet ja Papà Giovanni.
Oasis avaa terassit
Hietalahden Oasiksen kolme terassia avataan perjantaina 25.4. Kaikilla terasseilla voi ruokailla: veden äärellä herkut tulevat suoraan avogrillistä. Ville Dillemuthin uusi ruokalista hakee vaikutteita Aasiasta, Australiasta ja Uudesta-Seelannista. Listalla on paljon salaatteja mutta myös esimerkiksi pähkinämakkaraa ja emupaistia.
Uudet maut Kurjessa
Bulevardi Kahden tuore chef Petri Rauha ja kakkosensa David Royer ovat saaneet valmiiksi uuden à la carte-listan. Pastan ja salaattien rinnalla on muun muassa päivän kalaa, mantelikuorrutettua helmikanaa sekä Kurjen klassikkoa, prässättyä häränrintaa.
Parsailta Sipulissa
Tapio Laine on suunnitellut Sipuliin viiden ruokalajin parsamenun (64 ¤), jolle sommelier Heidi Lagström on valinnut Hugelin laatuviinit Alsacesta. Toukokuussa lautaselle toivotaan saatavan villiparsaa.
Aasian parsaa
Auvo Pyykkönen kokkaa Töölönrannassa parsaa indonesialaisilla, japanilaisilla ja thaimaalaisilla vaikutteilla. Tarjolla on esimerkiksi parsaa tempuran ja laksa-liemen muodossa 25.5. asti. La Tourin Raimo Hakalan erikoisuus on pöydän ääressä tapahtuva parsan liekitys. Sekä Töölönranta että La Tour tarjoavat parsaa myös klassisesti hollandaisekastikkeella tai pähkinävinaigrettella.
Yade avasi taas
Keskuskadun suosittu Yade kuoriutui pääsiäisen jälkeen remontin kourista. Ravintolan katutason baari vaihtoi paikkaa ja samalla uusittiin keittiön ilmastointi.
4 kommenttia
til
29.4.2003 13:17
Mennee aiheesta ohi mutta osaako kukaan auttaa : mistä halpa saunaosasto vuokralle 8-henkiselle polttariporukalle Hgistä mihin saa viedä omat juomat??
Jeesatkaa miehiä mäessä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Juunappaa
29.4.2003 13:20
Mm. Harjutorin sauna Helsinginkadulla tai SaunaBar Eerikinkadulla.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
kylvettäjä
6.5.2003 08:48
kysele saunaa kampin sähkötalosta. upea sauna keskustassa ja vuokra edullinen...
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
saunaa_vailla
6.6.2005 12:40
Hei,
Vastaa kommenttiintarkoitat sähkotalolla Helsingin Energian rakennusta?
Vastaa kommenttiin