Pinellassa ei pingoteta

SYÖ-viikkojen ensikertalainen ei tarjoa pelkkää fine dining -ruokaa.

Pinella burger kätkee sisäänsä rotukarjapihvin, pekonia, Monterey Jack -juustoa, rucolaa ja majoneesia. Pehmoinen briossisämpylä viimeistelee kokonaisuuden.
Pinella burger kätkee sisäänsä rotukarjapihvin, pekonia, Monterey Jack -juustoa, rucolaa ja majoneesia. Pehmoinen briossisämpylä viimeistelee kokonaisuuden.

Kysy keneltä vain turkulaiselta, mikä on Turun kaunein paikka, niin vastaus on Aurajoen jokiranta puistonpätkineen. Myös SYÖ-viikoilla on mahdollista nauttia hyvästä ruoasta pittoreskeissa maisemissa.

Ensimmäistä kertaa kampanjassa mukana oleva Pinella tarjoilee tarjousannoksinaan parsarisottoa friteeratulla kesäkurpitsalla ja jo turkulaiseksi klassikoksi noussutta Pinella burgeria.

Vuoropäällikkö Tiina Santakari kertoo, että ihmisille on saattanut muodostua Pinellasta turhan fine diningiin päin kallistuva kuva. Siitä halutaan päästä eroon.

”Erityisesti burger on houkutellut paljon uusia kävijöitä kokeilemaan Pinellaa. Se on ollut myös ehdottomasti suosituin annoksemme”, Santakari kertoo.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä kokeiluun.

”On tullut kyselyitä ja positiivista palautetta siitä, että miten meidän tyyppinen ravintola on pystynyt lähtemään mukaan SYÖ-viikoille”, Santakari kertoo.

Vaikka miljöö onkin kuin suoraan Pariisista, ei jälkiruokakahvia tarvitse siemailla pikkurilli pystyssä. Juuri se on yksi Pinella vahvuuksista. Terassille kehtaa tuoda anopinkin, sillä pelkoa örveltävistä huutelijoista ei ole. Toisaalta kesäinen drinkkilista on sen verran herkullinen, että paikka sopii rentoon hengailuun ystävien kanssa.

Pinellan parsarisotto ei häviä burgerille. Kesäkurpitsaa ja tuoreet parsanversot tuovat tuulahdukseen kesää annokseen.
Pinellan parsarisotto ei häviä burgerille. Kesäkurpitsaa ja tuoreet parsanversot tuovat tuulahdukseen kesää annokseen.

Ystävykset Katri Väätäinen Turusta ja Leena Myllymäki Espoosta pistäytyivät Pinellaan myöhäiselle lounaalle. Aurinkoinen terassi Aurajoen rannalla oli naisten mieleen.

Myös kympin ruokatarjoukset tuli testattua – Myllymäen lautaselta löytyi parsarisottoa, ja Väätäisen valinta oli Pinella burger. Ruokapaikkana Pinella on molemmille uusi tuttavuus.

”Tällaiset tarjoukset ovat kyllä tervetulleita! Turusta löytyy paljon hyviä lounaspaikkoja, joissa hinnat ovat tätä luokkaa, mutta muuten ei niinkään”, Väätäinen kertoo.

Santakarin mielestä Turkuun tarvittaisiin nimenomaan enemmän matalan kynnyksen ruokapaikkoja.

”Turusta löytyy erinomaisia fine dining –ravintoloita, sitten toisesta päästä löytyy burger-mestat”, Santakari tuumii.

Matalan kynnyksen viihtyisät ruokapaikat voisivat Santakarin mukaan tuoda eloa myös hiljaiselle talvikaudelle.

”Kesän ja talven välillä on hurja kontrasti. Kaikki ravintolat sijaitsevat hyvin lähekkäin, joten kilpailu on kovaa. Toisaalta asiakkaan kannalta se on hyvä, sillä heidän on helppo valita juuri itselleen mieluinen ravintola.”

Tsekkaa kaikki Turun SYÖ-ravintolat!

1 kommentti

Mdf

22.5.2016 18:55

Eipä omassa parsarisotossani ollut kesäkurpitsaa ollenkaan, parsaakin muutama hassu pala. Ruokaseuran burgeri sen sijaan oli kuulemma onnistunut.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi