Bar Cón Flemarin loputtoman pitkältä tuntunut remontti on vihdoin saatu valmiiksi, ja barcelonalaishenkinen tapasbaari on valmis avaamaan ovensa Kalliossa.
Remontti on edennyt loppumetreillään sellaisella vauhdilla, että aiemmin ilmoitettua avauspäivää aikaistettiin, ja ovet saadaan auki jo tiistaina 27. marraskuuta.
Flemarin Bar Cón luottaa Kampissa hyväksi havaittuun konseptiin. Tarjolla on tapastyylisiä jaettavia annoksia ja kattava juomavalikoima espanjalaisine erikoisuuksineen.
“Mehän aloitettiin [Kampissa] ensin pintxot edellä, ja nyt me ollaan löydetty oma sielumme näistä Barcelonan tapaksista. Samoin juomapuoli on kehittynyt mukavasti, meillä on loistava cocktail-lista, espanjalaisia oluita ja viinejä sekä erikoisuutena Pohjolan laajin valikoima vermutteja”, We Are Groupin Anders Westerholm kertoi Citylle elokuussa.
Espanjalaisten pientuottajien herkkuja
Bar Cónissa halutaan panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, joten tarjolla on runsaasti espanjalaisten pientuottajien herkkuja.
Menusta löytyy tapas-klassikoiden lisäksi myös ruokaisampia annoksia, joihin ravintoloitsijat ovat ihastuneet viettäessään aikaa Barcelonassa ja Espanjan viinitiloilla. Listalta löytyy esimerkiksi perinteisiä patatas bravas -perunoita, vermutti-hunajaglaseerattuja ribsejä sekä mustekalan musteesta värinsä saanutta arroz negro -paellaa.
Aamiaista ja lounasta ei ravintolassa tarjoilla, mutta iltapäivästä eteenpäin menoa riittää myöhäiseen iltaan, ja viikonloppuisin aina myöhään yöhön saakka.
Sunnuntaisin Bar Cónissa on tarjolla myös legendaarinen bottomless brunch, jossa saa kympin lisähinnalla nautiskella espanjalaisherkkujen kyytipojaksi niin paljon skumppaa kuin napa vetää.
Lue myös: Bar Cón tuo pohjattomat brunssinsa Kallioon – skumppaa niin paljon kuin napa vetää
Bar Cón Flemari, Fleminginkatu 10