Skiffer-perhe jatkaa laajentumistaan keväällä, kun Peruna & Co. Oy avaa uuden Skiffer-ravintolan Helsingin Kamppiin osoitteeseen Malminrinne 2-4. Ravintolassa on 46 asiakaspaikkaa ja avajaisia vietetään maaliskuussa remontin valmistuttua.
Skifferin mauista on saatu nautiskella jo useampana vuotena Helsingissä Liuskaluodon, Erottajan, Kallion ja Viiskulman Skiffer-ravintoloissa. Keväällä 2017 avattiin sesonkiravintola Skiffer Hanko. Seuraavaksi on luvassa Kamppi.
”Strategiamme mukaisesti jatkamme laajentumista ja Kamppi oli luonnollinen jatkumo laivueemme kasvaessa. Kiinnostus tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin on edelleen kasvussa ja konseptimme palvelee tätä kasvavaa asiakasjoukkoa”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pyry Koskimo.
Liuskojen yllätyksellisten makuyhdistelmien takana on Skifferin keittiöpäällikkö Tuomo Suoranta. Ruoka-annosten raaka-aineissa panostamme laatuun, tuoreuteen sekä tuotannon eettisyyteen.
Liuska on saanut nimensä ensimmäisen Skiffer-ravintolan, Liuskaluodon, ja sen muodon mukaan. Skiffereiden juomatarjonta koostuu laadukkaista viineistä ja maistuvista pienpanimo-oluista sekä virvoitusjuomista.