Chill Out aloittaa yhteistyön Street Gastro -kokki Pertti Kallioisen kanssa. Aikaisemmin huippuravintoloissa sekä muun muassa Top Chef -kilpailussa vaikuttanut Kallioinen on kehittänyt Altian kesäkuun alussa uudistuneille Chill Out -viineille sopivan street food -henkisen reseptikokoelman, jonka avulla katuruokakeittiötä voi harjoittaa myös kotona.
Ensimmäisessä menuehdotuksessa Pertti on rakentanut reseptin Chill Out Delicate & Fruity Shiraz Rosén ympärille. Rosét ja kesän grillaukset mielessään Pertti yhdistää savuisia aromeja raikkaan marjaisiin makuihin. Lisää reseptejä löytyy Chill Outin Facebookista.
Pari vuotta sitten Kallioinen totesi yhdessä Pasi Hassisen kanssa, että Helsinki kaipasi uudenlaista katuruokakulttuuria. Pertti oli muun muassa Australian ja Suomen huippuravintoloissa työskennellessään ja maailmalla kiertäessään kiinnostunut katuruoasta. Pertti ja Pasi hankkivat katuruokavaunun, kehittivät Street Gastro-konseptin ja alkoivat puurtaa pitkiä päiviä. He kiersivät perävaununsa kanssa ympäri kaupunkia myyden herkullisia premium-voileipiä. Menun kantavia ideoita olivat – ja ovat edelleen - tuoreus, oman reseptin mukaan leivottu leipä sekä kotimainen liha.
Kallioisen ja Hassisen vaunu oli parkissa Sofiankadulla kesän 2013 yli, ja Street Gastron maine kasvoi. Sittemmin ravintoloita on avattu Vaasankadulle sekä Albertinkadulle. Vanhojen ja totuttujen tapojen haastamisesta lähtenyt idea on muutamassa vuodessa muuttunut suosiotaan kasvattavaksi katuruokaketjuksi.