Minulle on kehittynyt...
Minulle on kehittynyt kammo kaikkia pitkään säilytettäviä ruoka-aineita kohtaan. Kuivat ruoat, kuten hapankorput tai jauhot, tai vaikka juomat vielä menevät, mutta en pysty lainkaan syömään esim. lihavalmisteita, säilykkeitä, eineksiä tai juustoja. Kamalaa ajatellakin, kuinka kauan aikaa sitten ne on valmistettu. Asia on alkanut häiritä ihan jokapäiväistä elämää. Omat ruokani pystyn valmistamaan tuoreista raaka-aineista, mutta en ole voinut aikoihin syödä ravintolassa/jonkun muun luona, kun en varmasti tiedä mitä ruokaan on laitettu.
19 kommenttia
Anonyymi
28.4.2009 11:19
HULLLUUUUUU!!!!!!!!!!!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 11:27
hähähähähähähähähähähäää!!tajuutsä et sust on tullu hullu?sä oot hullu!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 11:43
Varo hotapulveria!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 12:09
Varo pöpöjä,ettei iske HIV!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 14:19
Aika pilaantuneelle on maistunutkin ruoka jossa on kauan ollut jotain lihaa. Säilykkeistä en puhu nyt enkä leikkeleistä. Juusto säilyy päivämäärään asti ja varmaan tölkkiliha.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 15:07
En jaksanu lukea kuin kaksi riviä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 15:34
Vähän sama vika. Koskee yleensäkin muiden valmistamaa ruokaa.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 15:50
Minulle myös on kehittynyt samanlainen kammo varsinkin kananmunia kohtaan, sillä niitä säilytetään varsin pitkään ja ne tulee kanojen perseistä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 23:18
Kehosi viestii, että sinun täytyy ravita itseäsi tuoreella elävällä ravinnolla. Kokeile muutama viikko kasvis-hedelmäruokavaliota ja juomaksi vettä ja teetä. Tulet voimaan paremmin kuin koskaan.
Mieti kuinka ihmiset työntävät kehoonsa kuollutta mädäntyvää ruokaa, joka on käsitelty niin, ettei siinä ole mitään alkuperäisistä ravintoaineista jäljellä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
28.4.2009 23:46
Muuta maalle.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
29.4.2009 07:47
Kai tiedät että monikulttuurisuus on rikkaus?
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
29.4.2009 10:46
Mitäs jos menisit juttelemaan lääkärin kanssa?
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
29.4.2009 13:33
Kai tiesit että aivan tuoreessakin ruoassa on miljoonia mikrobeja?
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
1.5.2009 11:43
Pääppölääkäriä suosittelisin.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
1.5.2009 12:27
Voisit päästä kammosta valmistamalla jotain säilykkeitä itse, esimerkiksi hilloa tai mehua. Kun tutustut aiheeseen ja näet kuinka ne itse tehdyt säilykkeet eivät pilaannu, voi kammo lientyä. Oikein pakatussa ja säilytetyssä säilykkeessä aika ikään kuin pysähtyy, ja tietyt aineet kuten sokeri, suola ja etikka varmistavat tämän. Kesällä tuoreita marjoja torilta ja mehun tekoon! :)
P.s. Marttaliitosta kannattaa kysellä asiaan liittyvää tietoa ja oppaita. Voi joku sopiva kurssikin löytyä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
3.5.2009 12:23
tyhmä huora
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
3.5.2009 19:51
Mä ymmärrän sua, oon joskus miettinyt samaa itse.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
10.5.2009 11:38
Käy lääkärissä. Kuulostaa ihan skitosfrenian alulta ja olet sopivan ikäinenkin siihen.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
10.7.2009 23:28
ainoastaan naisten maailmassa on olemassa kuivia juomia.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin