Miksi punkku on muka...
Miksi punkku on muka fiinimpää/katu-uskottavampaa kuin valkkari? Ja kuka niin on päättänyt? Millä argumenteilla lyön luun kurkkuun noille nenänvartta pitkin katselijoille, joiden mielestä ehkä vielä joskus makunystyräni ovat tarpeeksi hienostuneet ymmärtämään punaviinin nyansseja?
1 vastaus
Walter de Camp
31.8.2011 14:59
Selvitä niille punahampaisille punkunlatkijoille muutamia tosiasioita eli faktoja. Valkoviini on halvempien viinien kategoriassa melkein aina parempaa kuin punaviini, sillä valkoviini ei tarvitse yhtä pitkää kypsyttämistä kuin punaviini. Se on tasapainoisempaa. Näiden kevyiden alkulämmittelyjen jälkeen lyöt luun kurkkuun kertomalla, että saksalaiset ja itävaltalaiset viinit ovat tulossa muotiin. Parin kuukauden kuluttua suomalaisten lehtien viinipalstoilla ei muusta kirjoitetakaan kuin saksalaisista ja itävaltalaisista viineistä. Ja saksalaiset ja itävaltalaiset ovat nimenomaan valkoviinin asiantuntijoita. Sinun makusi on – pyydä anteeksi heiltä – niin hyvä, että sinä ymmärrät juoda valkoviiniä jo nyt, eikä vasta kahden kuukauden päästä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin