Miksi punkku on muka...

Miksi punkku on muka fiinimpää/katu-uskottavampaa kuin valkkari? Ja kuka niin on päättänyt? Millä argumenteilla lyön luun kurkkuun noille nenänvartta pitkin katselijoille, joiden mielestä ehkä vielä joskus makunystyräni ovat tarpeeksi hienostuneet ymmärtämään punaviinin nyansseja?

  • Niiden hampaatkin näyttää ällöiltä

1 vastaus

Walter de Camp

31.8.2011 14:59

Selvitä niille punahampaisille punkunlatkijoille muutamia tosiasioita eli faktoja. Valkoviini on halvempien viinien kategoriassa melkein aina parempaa kuin punaviini, sillä valkoviini ei tarvitse yhtä pitkää kypsyttämistä kuin punaviini. Se on tasapainoisempaa. Näiden kevyiden alkulämmittelyjen jälkeen lyöt luun kurkkuun kertomalla, että saksalaiset ja itävaltalaiset viinit ovat tulossa muotiin. Parin kuukauden kuluttua suomalaisten lehtien viinipalstoilla ei muusta kirjoitetakaan kuin saksalaisista ja itävaltalaisista viineistä. Ja saksalaiset ja itävaltalaiset ovat nimenomaan valkoviinin asiantuntijoita. Sinun makusi on – pyydä anteeksi heiltä – niin hyvä, että sinä ymmärrät juoda valkoviiniä jo nyt, eikä vasta kahden kuukauden päästä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi