Näkkileivän dramaattinen puolen valinta riippuu siitä, haluatko elää solakkana pitkän terveen, iloisen ja aurinkoisen, seksintäyteisen elämän vai lihoa ja läskistyä, väsähtää ja nuupahtaa yksinäiseen selibaattiin ja tuskan kyyneliin ja kuolla mätkähtää ennenaikaisesti ylipainoisuuden seurauksiin. Jos levität margariinia näkkileivän muhkuraiselle ja kuoppaiselle puolelle, levitettä uppoaa leivän koloihin suuret määrät ja leivän rasvaisuus ja kaloripitoisuus kasvaa. Jos levität margariinin näkkileivän tasaiselle pinnalle, levitettä kuluu paljon vähemmän.
3 vastausta
Walter de Camp
14.7.2015 18:10
Näkkileivän dramaattinen puolen valinta riippuu siitä, haluatko elää solakkana pitkän terveen, iloisen ja aurinkoisen, seksintäyteisen elämän vai lihoa ja läskistyä, väsähtää ja nuupahtaa yksinäiseen selibaattiin ja tuskan kyyneliin ja kuolla mätkähtää ennenaikaisesti ylipainoisuuden seurauksiin. Jos levität margariinia näkkileivän muhkuraiselle ja kuoppaiselle puolelle, levitettä uppoaa leivän koloihin suuret määrät ja leivän rasvaisuus ja kaloripitoisuus kasvaa. Jos levität margariinin näkkileivän tasaiselle pinnalle, levitettä kuluu paljon vähemmän.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
veeämpee
14.7.2015 22:10
Ei koskaan kannata syödä yhtään mittän, niin pysyy yhtä anorektisen seksikkäänä kuin Walter.
huru-uko
19.7.2015 08:29
Varmuuden vuoksi molemille puolille. Saavutetuista kiloista (eduista) ei luovuta.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin