Olen ollut ravintola-alalla noin viisi vuotta ja...
Olen ollut ravintola-alalla noin viisi vuotta ja miettinyt yksin sekä kollegoideni kanssa erästä käsittämätöntä asiaa. Mikä siinä on, jos ravintola on käytännössä tyhjillään ja yksi pöytä on siivoamatta, niin miksi ne sisään suraavat ainoat asiakkaat suuntaavat juuri siihen p...een pöytään?? Ja kyse ei edes ole ravintolan mukavimmasta ja viihtyisimmästä pöydästä. Tämä sama asia toistuu kaikissa ravitsemusliikkeissä.
1 vastaus
Walter de Camp
21.8.2009 00:00
Tähän mielettömään ilmiöön ei voi olla muuta selitystä kuin se, että ihmiset tiedostamattaan uskovat sen pöydän, jossa on ollut asiakkaita olevan paras. Teidän kannattaisi asetella likaisia astioita ravintolan epäviihtyisimmälle ja epäsuosituimmalle pöydälle ja katsoa, tuleeko siihenkin pöytään tällä tavalla asiakkaita. Jos temppu onnistuu, ryhtykää kutsumaan sitä Pavlovin koirien pöydäksi tai Sopulien pöydäksi.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin