Poikaystäväni osti lihamyllyn. Kokkina tulin...
Poikaystäväni osti lihamyllyn. Kokkina tulin sitten heti miettineeksi, että haluaisin tehdä sillä makkaraa. Koska lihamyllyssä ei ollut erillistä makkaraputkea, ei normaali suoli mahdu lihamyllyn päätyyn. Kaverini kanssa mietittyäni tulimme siihen tulokseen, että ehkä voisimme käyttää kondomia suolen tilalla ja tehdä jättimakkaroita. Ainoa ongelmamme on, että emme tiedä kestääkö kondomi kypsennyksen. Voisitko kertoa meille onko kondomin sisällä kypsennetty makkara okei ja missä lämpötilassa voimme makkaramme kypsentää ennen kuin “kuori” sulaa?
1 vastaus
Walter de Camp
21.11.2008 00:00
Niin sanotussa sultanwurstissa, jota suunnittelette paistavanne, on muutamia vakavia ongelmia. Kondomissa voi olla siittiöitä tappavaa ainetta, joka siirtyy makkaraan. Kondomi ei myöskään kestä paistamislämpötilaa, eikä kondomin muovi ole elintarvikemuovia. Siitä voi kuumetessa ja hajotessa irrota herra ties mitä weirdoja kemikaaleja makkaraan. Vaikka ajatuksenne on kiehtovan perverssi, suosittelen menemään Kokkipuotiin ostamaan suppilon, jonka kiinnitätte lihamyllynne ulostuloaukkoon ja sen kautta ruuttaatte lihan aitoon suoleen. Itse asiassa on pakko esittää kysymys poikaystävällesi: Hei, siinä lihamyllyssä piti olla vakiovarusteena makkarasuppilo. Oletko varma ettet ole työntänyt sitä intiimiin paikkaasi?
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin