Piilaakson kiivaassa ja nopeatahtisessa liike-elämäympäristössä täytyy suorituskyvyn olla ylimmillään, jos haluaa menestyä. Näin ainakin kokevat varmasti monet, jotka käyttävät LSD:tä mikroannoksina tehostaakseen tuottavuuttaan. Kukapa olisi uskonut? LSD on matkannut hippien hupihuumeesta IT-nerojen ja liikemiesten piristeeksi.
Medicine Hunter Inc.:in perustaja Chris Kilham on matkustanut ympäri maailmaa etsien luonnollisia parannusmenetelmiä lääkekasveista. Videolla hän kertoo LSD:n mikroannostelusta suorituskyvyn parantajana psykedeelisen kokemuksen sijasta. 100 mikrogrammaa on useimmille jo trippi, mutta 10 mikrogrammaa johtaa kirkkaaseen ja keskittyneeseen mielentilaan. Samainen määrä on riittävä luomaan flow-tilan eli tunteen siitä, että on voimissaan ja kehon sensorit ovat tarkat.
Kilham muistuttaa luonnollisesti LSD:n laittomuudesta ja siitä, että kaikki saatavilla oleva LSD:n ei ole parhainta mahdollista laatua. Joka tapauksessa, LSD:n mikroannostelu on hyvissä voimissa Piilaaksossa. Arvioi itse, minkälaisesta ilmiöstä on kysymys.
2 kommenttia
metsien_mies
17.4.2018 12:29
Albert Hoffman ilmeisesti harrasti vastaavaa aikoinaan vanhoille päivilleen saakka, ja tällä lie ollut jotakin tekemistä hänen poikkeuksellisen mielenvirkeytensä kanssa.
Vastaa kommenttiinVastaava harkitsevan on syytä muistaa, että vaikutusaika on pitkä, kirjaimellisesti aamusta iltaan ja että työnkuvan on syytä olla mielekäs ja luovaan aivotyöhön painottuva, tai muuten lopputulos voi olla muuta kuin mitä oli tarkoitus. Aineen kanssa lienee syytä olla sinut jo ennalta ja annostuksen pitää olla paremmin hallussa kuin tämän jutun kirjoittajalla; 100mg tuottaa normaalisti voimakkaan päihtymystilan, ja 10mg on melko varmasti selvästi liikaa mihinkään järkevään työntekoon ainakin alussa.
Vastaa kommenttiin
Merja S
17.4.2018 15:17
Eikö nämä psykedeelit ole palamassa myös hoitokäyttöön. Suomessakin muistaakseni tutkitaan psykedeelien vaikutusta mm. masennuksen hoidossa. Nyt kun vielä alettaisi tutkimaan lääkekannabiksen vaikutuksia eri sairauksiin, kun Suomalaiset lääkärit ja käypä hoito suositusten laatijat eivät näytä uskovan ulkomaalaisten tutkimusten tuloksia.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin