Helsingin Sanomat kertoi, että yksi Suomen ravintolakentän kirkkaimmista tähdistä muuttaa konseptiaan parin kuukauden ajaksi, kun Chez Dominiquesta tulee Bye Bye Dominique. City peesasi Helsingin Sanomia virheellisesti ja uutisoi ensin, että ravintola lopettaa kokonaan toimintansa.
Suomen ainoa kahden Michelin-tähden ravintola muuttuu bistroksi toukokuun alusta alkaen.
Kyse on joko todella epäselvästä viestinnästä tai taidokkaasta markkinoinnista, jolla saadaan huomiota ravintolalle, sillä sekä bistron nimi, siellä tarjoiltavien annosten nimet (The End, Happy End, Happily Ever After) että Välimäen lausunnot viittaavat siihen, että koko Chez Dominique olisi tullut tiensä päähän.
"Kivaa on ollut, mutta kova työ on jättänyt meihin myös jälkensä. On korkea aika tehdä jotain ihan muuta", ravintolan 15 vuotta sitten perustanut Hans Välimäki kertoo Hesarille.
Touko- ja kesäkuun ajaksi Bye Bye Dominique -bistro, joka tarjoilee Chez Dominique -laatua, mutta edullisempaan hintaan.
Chez Dominique on kerännyt kasan palkintoja. Kauppalehti Optio valitsi paikan Vuoden parhaaksi ravintolaksi vuosina 2003–2007 ja Viisi tähteä -lehden 50 parasta ravintolaa -listan ykkössijan se pokkasi vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009.
3 kommenttia
njoy
25.4.2013 14:31
Tämäkö on Cityn tulevaisuus? Postaillaan suosittuja Facebook- ja uutislinkkejä tänne, kun ne voidaan muualtakin lukea?
Mutta mitenv ain, älkää nyt koko ajan vaan kopioiko valmiita uutisia tänne ilman omaakin tutkintaa kiitos...
http://www.makuja.fi/artikkelit/1744934/ajankohtaista/hans-valimaki-korjaa-huhuja-chez-dominique-ei-lopeta-toimintaansa/
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
City
25.4.2013 14:56
Oho. Aivan oikein. Peesasimme virheellisen uutisen julkaissutta Hesaria, koska oli kyse merkittävästä suomalaisesta ravintolasta. Artikkeli muokattu.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Hierofantti
25.4.2013 16:44
Hans on hieno mies - viimeksi hänet näin Lidlin mainoksessa. Nami!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin