Kanniston Leipomon ensi syksynä avattavat uudet tilat antavat mahdollisuuden artesaanileipomolle kehittää toimintaansa. Tavoitteena on myymäläverkoston laajentaminen ja asiakkaiden entistä parempi palvelu. Arinauunissa paistuvat leivät saavat herkullisen rapean pinnan ja leipäjuuria voidaan kehittää parhailla välineillä. Lisäksi Kannistolle avautuu pitkään toivottu mahdollisuus aloittaa konditoriatuotteiden leivonta. Helsinkiläisyydestä ei kuitenkaan tingitä, sillä se on osa Kanniston henkeä.
Kanniston lähes satavuotiset perinteet stadilaisena leipomona jatkuvat, kun Kannisto muuttaa Herttoniemeen Mekaanikonkadulle Ehon leipomolta vapautuviin tiloihin. Näin saadaan lisää tilaa artesaanileivonnalle ja mahdollisuuksia parantaa tarjontaa entisestään. Uusissa tiloissa Herttoniemestä löytyy myös edustuskeittiö erilaisiin tapaamisiin, muun muassa. leivontakursseille. Leipurit tuskin malttavat odottaa pääsyä uusiin tiloihin lokakuussa, sillä nykyisillään he ovat leiponeet kahdessa eri tilassa Punavuoressa ja tekemistä on jouduttu organisoimaan välillä todella huolella, jotta erinomainen palvelutaso on aina saatu toteutettua.
”Halusimme pysyä Helsingissä, vaikka tarvitsimme reilusti lisää tilaa laajenevalle toiminnallemme”, kertoo leipomon toimitusjohtaja Henrik Bruun.
”Herttoniemestä toivomamme tilat löytyivät ja sopimus allekirjoitettiin maanantaina 6. toukokuuta. Jatkamme alueen pitkäaikaista leipomistraditiota, sillä Eho on toiminut tiloissa kymmeniä vuosia. Tilat ovat yhteensä runsaat 2000 m2, joten voimme jopa kolminkertaistaa nykyisen leivontamme. Tämä tekee myymäläverkoston laajentamisen, uuden konditoriavalikoiman ja entistä paremman asiakkaiden palvelun mahdolliseksi”, hän jatkaa.
Kanniston Leipomo säilyy periaatteidensa mukaisesti artesaanileipomona, vain mittakaava kasvaa. Myös vastikään uusitut, Authentic Baking -filosofiaa ilmentävät myymälät pysyvät Punavuoressa, Yliopistonkadulla ja Lasipalatsissa. Uutta myymälää ollaan avaamassa toukokuun loppupuolella Munkkiniemeen.