Hytönen avaa Kallioon Iltakoulun
Kallion ravintolakeisariksi ristitty Ari Hytönen on ostanut Vaasankadun Kinaporin. Ravintola aukeaa maaliskuun alussa nimellä Iltakoulu. Iltakoulun ruokalistalle tulee tuttuja kouluruokia tillilihasta kanaviillokkiin.
Baker´sin remontti valmis
Pari kuukautta kestänyt Baker´sin remontti on ohi. Uudistusten myötä ilmastointi on siinä mallissa, että myös baaritiskillä saa tupakoida. äänentoisto ja valaistus ovat niin ikään paremmassa kuosissa.
Labyrinth vaihtoi omistajaa
Ison Roban Bar Labyrinth on siirtynyt uusiin hoteisiin. Kai Tukiainen on myynyt paikan Terttu ja Kalevi Lyytikäiselle ja keskittyy jatkossa omistamiinsa Kaislaan ja Kuikkaan. Labyrinthin toiminta jatkuu entisellään.
Pääkonttori panostaa alkuiltaan
Ravintola Pääkonttori on ottanut alkuillan asiakkaat haltuunsa perjantaisin pyörivällä Casual Friday -klubilla. Bileet alkavat jo klo 17, ja konttorilla tullaan näkemään kevään aikana mm. erinäisiä musiikkispektaakkeleita. 23.3. esiintyjäksi on kiinnitetty Jone´s Bros. Casual Fridayn asiakaskunta on koostunut pitkälti mainos- ja media-alan ihmisistä.
Kellarikrouvissa pihviviikot
Kellarikrouvissa vietetään pihviviikkoja 6.-18.3. Listalla on mm. porsasta, karitsaa, lammasta ja hirveä. Pihviviikkojen menu alkaa paprikakeitolla, jatkuu tournedos-annoksella ja huipentuu porkkana-valkosuklaakakkuun.
Royal Rest moninkertaisti tuloksensa
Suomen suurin yksityinen ravintolaketku, Mia ja Kasperi Saaren Royal Rest kaksinkertaisti liikevoittonsa viime tilikaudella. Royal Restin suurin investointi menneenä vuonna oli ravintola Teatterin rakentaminen Happy Daysin tilalle. Yhtiön liikevaihto oli 254,1 miljoonaa ja liikevoitto 16,7 miljoonaa markkaa.
Papá Giovanni myy merisiiliä
Papá Giovanni on ottanut ensimmäisenä suomalaisravintolana listalleen merisiilin. Merisiilipastaa saa maaliskuun alusta lähtien ennakkotilauksella. Helmikuussa paikassa herkuteltiin suurimmalla Suomessa nähdyllä hummerilla.
Keittiötä vietnamiksi
Suomen ensimmäinen vietnamilaispakolaisperhe on koonnut vietnamilaisen keittokirjan, jossa reseptit ovat suomeksi ja vietnamiksi. Kevään myötä ilmestyy kirjakauppoihin vastaavanlainen somalialainen keittokirja.
DJ Magazine kehuu Screenia
Yksi maailman arvostetuimmista klubimaailman julkaisuista, DJ Magazine uhrasi viimeisimmässä numerossaan suuren määrän palstatilaa Kaivohuoneella nykyisin pyörivälle Screen Clubille. Jutussa ylistettiin mm. klubin visuaalista ilmettä.
Pohjois-Italiaa Papássa
Papá Giovannissa vietetään maaliskuun alkajaisiksi Veronan viikkoja. Kyökissä vierailee keittiömestari Luca Fasoli näyttämässä mallia, miten Veneton herkkujen valmistaminen onnistuu. Viinit tulevat perhetalo Pasqualta. Papán keittiön oma pomo Matti Eskelinen on palannut Italian saappaankärjestä Apuliasta, jonka makuja merisiileineen päästään maistamaan myöhemmin keväällä.
Italia tulee Kämpiin
Italia maistuu hotelli Kämpin CK´s Brasseriessa. Italialainen keittiömestari vierailee ravintolassa viikon päivät sunnuntaihin 4.3. asti. Tarjolla on niin alkuruokia, pastoja, pääruokia kuin aterian huipentavia makeita paloja sekä lounaalla että illalla. Kaikilla mausteilla italialaisen musiikin kera.
Kaliforniaa Strandissa
Hotelli Strand Inter-Continentalin keittiöpäällikkö Jari Ervasti kävi alkuvuodesta opintoretkellä Kaliforniassa. Matkan antia päästään maistelemaan Pamirissa kuukauden päivät tiistaista 6.3. alkaen. Monen kulttuurin kruisailu tarjoaa mm. rapu-kookoskeittoa, Pancetta-kinkkuun käärittyjä poronnoisetteja, suklaamanteliterriiniä - ja Beringerin laadukkaita viinejä.
Samba sykkii pubeissa
Pubisambat korkkaavat maaliskuun Center-Innin baareissa perjantaina 2.3. ja lauantaina 3.3. Luvassa on äänekästä rummutusta, nättejä sambatyttöjä, riemukkaita kilpailuita ynnä paljon kuohuvaa mallasjuomaa. Ravintolat ovat Friday, Gaselli, Poppis, Simone ja Soopeli.
10 kommenttia
Mikkke
7.12.2001 22:21
Kaupungin odotetuin klubi on kuin onkin totta! Lauantaina 22/12/01 21.00 - 03.00 nautitaan cooleista soundeista Bar Cafe Labyrinthissa ( Iso Roba 3-5 ). Varaudu ottamaan askeleita Beastie Boysien, Charlatansien, Strokesien, ym. tahtiin. Ilmainen sisäänpääsy = kannattaa tsekata.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
tinakenkätyttö
9.1.2002 14:25
tietääkö kukaan mikä on fantasy ravintolaan ikäraja joka on hesassa? mailatkaa mulle
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
nti groove
9.1.2002 14:25
tietääkö kukaan mikä on fantasy ravintolaan ikäraja joka on hesassa? mailatkaa mulle
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Synergiaa
26.3.2002 18:26
Take a Big Jump into the Summer!
Kuutamobileet Kalpiksessa 30.3.2002
Tervetuloa laskettelu- ja lumilautailukauden päättäjäisiin ja kuutamobileisiin Kalpalinnaan, joka järjestetään 30.3. -31.3. - lauantai iltapäivästä sunnuntai aamuyöhön, jolloin Suomi siirtyy kesäaikaan. On täysi kuu...
Tapahtuma on yhdistetty monivuotiseen Fabulous Paradise Snowboarding Day´in,
jossa eri lajien parhaimmistoa, Big Jump- , boarder-cross -kilpailu...
Ohjelmassa live-bändi, DJ, musaa, menoa ja meininkiä.
Rinteessä mega-äänentoisto, valoa ja vipinää.
Rinteet ja rav. Villilinna avoinna 02.00:een.
Rinteet ja terassit loistavassa kunnossa.
Ei sisäänpääsymaksua!
Hissilippu 13 euroa.
Bileet alkavat kello 16.00 ja päättyvät kukonlaulun aikaan 02.00, 03...
Vain tunti Helsingistä, Lahdesta tai Tampereelta,
puolitoista Turusta ja vajaa
vartti Hämeenlinnasta.
Take a big jump into the summer!
TERVETULOA!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Jartsa&Sartsa
5.6.2002 15:54
Tietääkö kukaan, milloin avataan uusi uljas Ravintola Hamlet Hesassa Mikonkadulla?? Kaipaamme jo Hamuun...
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Bohemia YÄK!
18.6.2002 16:30
Bohemian heikosta tasosta
Käyntini lounaalla Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevassa Bohemia-ravintolassa jäi käynti ainakin omakohtaisesti viimeiseksi. Alkusalaatista löytyi lasinsiru, jolla olin rikkoa pahasti hampaani ja suuni.
Kertoessani asiasta henkilökunnalla, sain erittäin välinpitämätöntä palvelua ja olan kohauttelua.
Omasta mielestäni kyseessä on tosi huolestuttava piirre, joten suosittelen muitakin tämän lehden lukijoita miettimään, kannattaisiko sittenkin lounastaa jossakin tasokkaammassa saman hintatason paikassa. Niitähän Itäkeskuksessa kyllä riittää.
En voi mitenkään hyväksyä tapahtunutta ja siihen viileän kylmää suhtautumista henkilökunnan taholta. Kuvastanee muutenkin paikan moraalia ja tasoa.
Nimim. "Bohemian boikotoija"
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
pikkuhumalassa
21.6.2002 21:29
minne mennä nätti tyttö ja "kaunis poika"?
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
smäidä
28.9.2002 18:21
onko kellään tietoo siitä uudesta london pubista, jota rakennetaan kampin mcdonaldsin viereen??? kuka on eki koivisto???
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
marikakkonen
7.1.2003 11:15
Kuka tietääpi,milloin ravintola hamlet avataan rempan jälkeen,ikäraja?kauanko tiger remontissa??(Helsinkiläisiä ravintoloita)
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
sipra
28.1.2003 13:02
Ei muuten toimi vielä toi ennakkolippusysteemi. Innolla yritin hankkia lippua mutta respasta tuli tyly tieto, että järjestelmä ei vielä toimikkaan...eli yhä odotellaan (ja jonotellaan!!)
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin