-
Mitä? Suomalaisuuteen nojaava laadukas ja avoin ravintola
-
Missä? Mannerheimintie 10:ssä
-
Kenelle? Stadilaiselle kaupunkilomalarppaajalle
Nykyisin Scandicille kuuluva hotelli Marski kävi läpi suuren uudistuksen ja tuloksena esiin kuoriutui vahvasti suomalaisuuteen nojaava laadukas hotellikokemus. Ravintola on entistä oleellisempi osa erinomaista hotellia ja Marski vastaa huutoon omalla Kuusi Palaa -konseptillaan, joka luottaa vahvasti suomalaisiin makuihin. Kuusi Palaa on enemmän kuin hotelliravintola ja pärjää vertailussa monille kaupungin huipuista.
Pääosissa ovat suomalaiset raaka-aineet ja tuotteet niin ruoka- kuin juomapuolella. Raaka-aineet saavat sekä perinteisempiä että moderneja muotoja.
Esimerkiksi suomalainen sushi tarkoittaa kylmäsavulohta, tillipestoa ja mummonkurkkua ja aamiaisella voi perinteisen tarjonnan lisäksi nauttia kokojyväpuuroa ja poropyöryköitä. Aamiaisen suhteen kannattaa muistaa myös “perfect eggs” eli juuri ja juuri hyytymispisteeseen kypsennetyt kananmunat.
Perinteisempää suomalaista edustavat annokset kuten makaronilaatikko ja mokkapalat. Tarjolla on myös laadukas valikoima cocktaileja, jotka nojaavat vahvasti suomalaisiin alkoholituotteisiin.
Ravintola on auki joka päivä aamusta iltaan. Ravintolan showkeittiö toimii näyttämönä, jonka kautta asiakkaat pääsevät käsiksi ruoanlaiton saloihin.