Perinteikkään Seurahuoneen uusittu ravintola hönkii ranskalaisuutta ja merihenkisyyttä

Brasserie Le Havre kunnioittaa Kauppatorin rannasta 180 vuotta sitten lähtenyttä historiaa.

Seurahuone ja Brasserie Le Havre sijaitsevat aivan Helsingin ytimessä, rautatieaseman vieressä.
Seurahuone ja Brasserie Le Havre sijaitsevat aivan Helsingin ytimessä, rautatieaseman vieressä.

Seurahuoneen ravintola on kulkenut viime perjantaista asti nimellä Brasserie Le Havre. Le Havre edustaa brasserie-tyyppistä ranskalaista keittiötä ja menulle mahtuu rentoa ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Koko päivän voimassa olevan à la carte -listan lisäksi tarjolla on modernilla otteella valmistettuja päivän annoksia.

Le Havren listasta ovat vastuussa Henri´x-ravintolasta ja La Petite Maison´sta tuttu Henrik Poulsen sekä keittiöpäällikkö Jarmo Pihkala.

Brasserie-hengessä annokset voidaan jakaa pöytäseurueen kesken. Ranskalaiset maalaissiiderit, ruokaan sopiva viinivalikoima ja ranskalainen musiikki täydentävät aitoa ranskalaista kokemusta. Myös sisustukseen on satsattu. Lattialaatat korostavat brasserie-ilmettä ja historialliset kattokruunut ja läpikuultavat verhot tuovat arvokkuutta sisustukseen. Sisustussuunnittelusta on vastannut Vallila Interiorin Anne Berner.

Seurahuoneen Bar Socis, on myös uusittu. Uudistuksessa tavoiteltiin perinteikkään tilan entistä loistoa suihkulähteineen ja old school -drinkkeineen. Elokuvamainen sisustus ja musiikki tuo Socikseenkin ranskalaista tunnelmaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi