Ravintolauutiset: Tampere

Anjovisglaseerattua lohifileetä, perunapyréetä,  limevaahtoa – ja kiitosta.
Anjovisglaseerattua lohifileetä, perunapyréetä, limevaahtoa – ja kiitosta.

Kunniaa köökin ritareille

Ravintola Hella & Huone sai arvostetun Rôtisseurs -kilven merkiksi ravintolan korkeasta tasosta ja ruoan laadusta. Chaîne des Rôtisseurs eli Paistinkääntäjien Veljeskunta myöntää kilven laatukriteeriensä perusteella ravintoloille ja herkkumyymälöille, jotka täyttävät veljeskunnan tavoitteet, kuten gastronomian kehittämisen. Ruoan on oltava ammattimaisesti valmistettua ja puhdasta, sekä viinilistan monipuolinen. Persoonallinen Hella & Huone täyttää myös yksilöllisyyden kriteerin. Ravintolalla on oma puutarha Lempäälässä, jossa osa raaka-aineista kasvatetaan. Ruokalista vaihtuu 10 kertaa vuodessa. Henkilökunta sai erityiskiitosta asiakaspalvelustaan.
Hella & Huone, Salhojankatu 48, http://www.hellajahuone.fi

Lisää desibelejä

Tampereen klubielämä saa vauhtia, kun edesmenneen Pinkin tilalla aloittaa dj-vetoinen Volume!. Avajaisia vietetään 14.7., jolloin väkeä tanssittaa kokonainen kvartetti tiskijukkia. Volume!:n vakioilta on Big Torstai ohjaksissaan dj:t Sami & Riku. Joka viikolle on luvassa uusia teemoja ja artisteja.   
Volume!, Otavalankatu 9

Fantástico!

Ravintola Näsinneula juhlistaa alkavaa kesää kuplien kera. Yhteistyössä Codorníu - viinitalon kanssa toteutetuun kampanjaan on suunniteltu erikoismenu, jonka voi nauttia neljän eri Codorníu-kuohuviinin kanssa. Menu, 52 euroa, ja Codorníu-viinipaketti, 28 euroa, ovat tarjolla 5.7. asti.
Ravintola Näsinneula, Särkänniemen elämyspuisto

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi