Ilmastonmuutos (kuka vielä väittää, ettei se pidä paikkaansa?) on tehnyt talvista näillä latituudeilla kalmaista ja lumetonta kaamosta. Ilmeisesti suomalaisten käyttöohjeessa lukee: ”Säilytettävä kylmässä ja valolta suojassa.”
Koska kalenterivuosi sattuu vaihtumaan juuri keskellä pahinta kaamosta, liian moni yrittää epätoivoista elämäntaparemonttia juuri silloin, kun olosuhteet ovat ankarimmat.
Kysykää eskimoilta. He eivät haksahda South Beach -hössötyksiin tai fitnessfasismiin pimeimpään aikaan. Eskimokielet (tai mitkään muutkaan kielet) eivät tiettävästi tunne myöskään käsitettä ”tipaton tammikuu”.
Ravintoloille iloton alkuvuosi voi olla taloudellisesti koettelevaa – ellei paikalla satu olemaan uskollista kanta-asiakaskuntaa, kuten Rivoletossa.
Testi-iltana bongattu Mattiesko Hytönenkin näyttää kuivakasta olemuksestaan huolimatta ymmärtävän Rivoleton arvon.
Kun Rivoletto aloitti Rivolin kyljessä 1972, se oli kaupungin ensimmäisiä pizzerioita. Pizzoistaan Rivoletto edelleen tunnetaan. Täytteinä keittiö käyttää mm. tuoreita yrttejä, runsasta juustovalikoimaa ja parmankinkkua.
Muitakin annoksia kannattaa kokeilla, sillä kohtuuhinnalla saa melko kekseliäästi laitettua laadukasta ruokaa. Testasimme alkuun talon alkupalalajitelman ja soijamarinoidun tonnikalan. Sillimäiseksi marinoitu tonnikala ei kerännyt aplodeja. Antipastot olivat yllätyksettömiä, mutta eivät sentään suoraan tölkistä vedettyjä kuten joissakin ”trattorioissa”.
Pasta rosmariinimarinoidulla kanalla oli kuulemma maukasta. Samoin Palermo-pizza, joka olisi tosin tullut toimeen hieman vähemmälläkin vuohenjuustolla.
Pieni miinus tylyhköstä ja hitaasta palvelusta.
Kiitämme
- Pizzoja.
- Kohtuullista hintatasoa.
- Mutkattomuutta.
Moitimme
- Hidasta palvelua.
7 kommenttia
kantis
21.1.2005 03:03
Hytönen voi mennä keravalle syömään jos haluaa,pysyköön poissa muusta Suomesta.....................Best food and service....Palvelu on HYVÄ ja ruoka on mainiota!!!!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Herkkusuu
21.1.2005 14:35
Hyi helvetti,täyttä paskaa.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
keittäjä
3.2.2005 18:18
aivan omaa luokkaansa olevat pitsalätyt! papan spagetteria yltää lähelle maussa, mutta Rivoleton puitteet omaa luokkaa. Huonohko sijainti miinusta...
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
big-ben
19.2.2005 16:13
huippusafka.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
koko listan kokeillut
19.2.2005 20:53
Erinomainen ja rento palvelu! Ruoka huippua!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
tyytymätön kulinaristi
26.2.2005 22:02
ihana palvelu,ei liian nuoleva ja pokkuroiva.asiakas saa nauttia rauhassa.annokset sopivasti täyttäviä ja maittavaa,ammattitaidolla valmistettua.ruokalista omaperäisesti suunniteltu.kaikin puolin viihtyisä ja tulen perheeni kanssa uudelleen!monet ravintolat ovat tuottaneet pettymyksen,kiitos teille!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
12323545758
29.12.2005 05:44
Perhe yritys _o/
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin