Loma!

  • Impinainen78

Nyt se loma sit kunnolla alkoi. Tänään oli vielä hommia, jonka jälkeen olinkin ihan poikki. Vaikka en oikeastaan tehnyt paljon mitään. Mutta niinhän se onkin, että kun odottaa jotain todella paljon, just sitä ennen tapahtuvat jutut väsyttää ihan sairaasti.

Aion juhlistaa loman alkua juhlimalla hieman. Täällä on joku uus kaupunkifestivaali ja ajateltiin mennä kavereitten kanssa kuuntelemaan musaa jollekin terassille. Ja sieltä sit baariin kunnolla. Sen verran olen jo juhlistanutkin, että avasin yhden siiderin ja sitten toisen :) Että on hyvää!

Ennen mökille ja porukoiden luo lähtöä pitää kuitenkin tehdä pienimuotoisia paperihommia, siivota parveke ja koko kämppä, viedä hirvee pino lehtiä keräykseen, nähdä kavereita (kun niitä ei sitten hetkeen taas näe) ja tietty nauttia lomasta. Huh huh. Tulispa torstai pian.

Se mikä tällä hetkellä hirvittää, on juhannus. Tai se, että se tulee jo ihan pian ja tuntuu ettei itse ole ehtinyt nauttia valoisista öistä vielä laisinkaan. No, toivon mukaan tätä ehtii korjaamaan sitten ensi viikolla.

Tällaista näin lauantai-iltana. Ihanaa, että on kesä.

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus