Hartwall tuo markkinoille luomuoluen ja sitoutuu tukemaan luomuviljelyä

Lapin Kulta Luomu pyrkii tekemään luomuoluista arkipäivää.

Ensimmäinen luomuolut päätyi Alkon valikoimiin jo vuonna 2001. Sen jälkeen luomuoluita on nähty monen eri panimon tuottamina, mutta vain pieninä erinä. Panimot seuraavat tarkalla silmällä ihmisten kulutustottumuksia ja Hartwallilla on nyt herätty luomusta kiinnostuneiden kasvavaan määrään.

"Tähän asti luomuoluet ovat olleet yleensä erikoisoluita tai pienempiä kausituotteita. Voikin sanoa, että nyt esittelemämme Lapin Kulta Luomu on ensimmäinen suuri suomalainen luomuolut", Hartwallin tuotepäällikkö Pekko Koski hehkuttaa.

Lapin Kulta Luomu on lager, jonka on tarkoitus tehdä luomusta vihdoinkin vähemmän outo lintu suomalaisiin oluthyllyihin. Samalla Hartwall lupaa sitoutuvansa tukemaan kotimaisen luomumallasohran viljelyä.

"Kotimaisen luomumallasohran saatavuus on ollut varsin rajattua", Koski kertoo.

Maultaan uusi luomuolut on verrattavissa perinteiseen versioon Lapin Kullasta, mutta luomumallas tuo makuun hieman lisää täyteläisyyttä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi