Kaupallinen yhteistyö
Kotimaisuus, laatu ja maku ovat asioita, jotka nousevat ensimmäisenä esiin vuosikymmenien ajan tiiviisti suomalaisten arjessa ja juhlassa mukana olleesta Lihatalo Tammisesta puhuttaessa.
Sen lisäksi, että kaikki Tammisen tuottama liha on 100-prosenttisesti kotimaista, lihatalo on erikoistunut luomuun sekä eettisesti ja vastuullisesti tuotettuun liharotuiseen nautaan, eli toisin sanoen rotukarjaan. Rotukarjan kasvatuksessa eläimen vapaus liikkumiseen sekä lajityypilliseen käyttäytymiseen on otettu erityisesti huomioon, minkä ansiosta rotukarjan naudanliha on maultaan ainutlaatuista ja koostumukseltaan mureaa.
Ei siis ole lainkaan sattumaa, että Tammisen valmiit tuoreburgeripihvit valmistetaankin juuri rotukarjasta. Testaa ja ihastu! (Varoitus, tämän jälkeen muut burgeripihvit eivät välttämättä enää kelpaa.)
Uutuustuotteet kruunaavat grillikesän
Tammiselle burgeripihvi ei ole vain tuote muiden joukossa, vaan intohimo, jonka tuotekehitykseen panostetaan jatkuvasti. Valmiiksi muotoillut pihvit ovat kuuluneet vahvasti Tammisen valikoimiin jo aivan yritystoiminnan varhaisesta vaiheesta, lihatalon huomattua aukon valmiiksi muotoiltujen, kotimaisten tuoreiden hampurilaispihvien valikoimissa.
Vuosikymmenien ajan burgeripihvejä niin kuluttajille kuin ammattikeittiöiden tarpeisiin valmistanut Tamminen ei sammaloidu, vaan uutta on jälleen luvassa!
Kesällä 2024 Tamminen tuo markkinoille suositut naudan ohuet burgeripihvit neljän kappaleen pakkauksessa. Valmiiksi muotoillut hampurilaispihvit voidaan kypsentää vaivattomasti kesäaikaan grillissä ja nauttia lempilisukkeiden kera. (Käsi ylös, jos aloit melkein jo haistaa grilliruoan tuoksun nenässäsi.)
Burgeripihvejä kannattaa kokeilla valmistaa myös valmiiksi jauhetusta jauhelihasta, josta on kätevä muotoilla halutun kokoisia pihvejä juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.
VINKKI: Sen lisäksi, että voit vaikuttaa valmiista jauhelihasta valmistettujen pihvien kokoon, jauhelihamassaan voi lisätä mausteita ja muita ainesosia oman maun mukaan. Kokeile vaikkapa pekonikuutioita tai juustoraastetta tuomaan extramakua pihveihisi.
Mehevä makuelämys Loose Pressed -menetelmällä Tammisen tuotteisiin luottavat paitsi oman elämänsä burgerimiehet, myös ammattikeittiöiden taiturit.
Tammisen ammattikeittiöiden käyttöön suunnatut burgerpihvit valmistetaan premium-laatuisesta, antibiootti- ja GMO-vapaasti tuotetusta rotukarja naudanlihasta, jotka muotoillaan ainutlaatuisella Loose pressed -menetelmällä. Tässä menetelmässä raaka-aineen viimeinen jauhatus tapahtuu muotoilun yhteydessä, mikä tekee pihveistä ilmavampia ja maultaan entistäkin mehevämpiä.
Kun burgerin sydän, eli pihvi, on kunnossa, voi tätä grilliherkkua tuunata juuri oman ravintolan tyyliin sopivaksi. Ja tässä asiassa vain mielikuvitus on rajana!
Uusi perinne suomalaiseen burgerikulttuuriin
Burgeripihvien valmistamisen lisäksi Tamminen haluaa olla tiiviisti mukana kehittämässä suomalaista burgerikulttuuria, ja juurikin tästä syystä Tamminen lähtikin ilomielin mukaan yhteistyöhön historian ensimmäiseen Burger Weeks Finland -kampanjaan.
Kyseessä on luonnollinen jatkumo, joka sai alkunsa jo viisi vuotta sitten. Vuonna 2019 Tammiselle tarjoutui oivallinen tilaisuus yhteistyöhön Burger Lovers Finland yhteisön kanssa, ensimmäistä kertaa tuolloin järjestettävien Burger Lovers Festivaalien merkeissä.
Jos vahvan burgeriosaamisen omaava Tamminen uskoi ensimmäistä kertaa järjestettävien festivaalien onnistumiseen ja koki tapahtuman kanssa yhteenkuuluvuutta, sitä se tekee myös kaikkien aikojen ensimmäisen Burger Weeks Finland -kampanjan kanssa.
Tamminen uskoo, että ennennäkemättömän herkullisia burgerielämyksiä tarjoavasta kampanjasta saattaa hyvinkin muodostua uusi perinne suomalaiseen burgerikulttuuriin. Oletko sinä mukana tekemässä historiaa?
1 kommentti
stevendavidk
8.4.2024 18:41
I appreciate the details and will do my best to find out more. Share and recommend more posts like this one; it's really helpful. https://njmcdirectt.cloud/
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin