Demo on taas täällä! Paluun tekevä tähtiravintola keskittyy "hiotumpaan ja kunnianhimoisempaan ilmeeseen"

Heinäkuussa ovensa sulkenut Demo avautuu uudessa osoitteessa lokakuussa.

Demo avautuu uudessa osoitteessa lokakuussa.
Demo avautuu uudessa osoitteessa lokakuussa.
  • Mikä: Suomen pitkäikäisin Michelin-ravintola
  • Missä: Itämerenkatu 25, Helsinki
  • Mitä: Demosta tuttuja herkkuja

Heinäkuussa moni hyvän ruoan ystävä jäi huokailemaan, kun Suomen pitkäikäisin Michelin-ravintola Demo sulki viimeisen kerran Uudenmaankadulla. Nyt kyyneleet voi kuitenkin pyyhkiä, sillä Demo tekee yllätyspaluun ja avautuu lokakuussa uusissa tiloissa Ruoholahden We Land -toimistorakennuksen katolla. 

"Ravintola Demon ensimmäinen luku oli rosoinen, kapinallinen ja hauska. Seuraavassa luvussa keskitymme hiotumpaan ja kunnianhimoisempaan ilmeeseen, säilyttäen kuitenkin ravintolan rohkean ja kiehtovan luonteen, Tuominen kirjoittaa Instagramissa suuren uutisen yhteydessä.

Uudet tilat - uudet mahdollisuudet

Sen lisäksi, että uusi korkeuksissa sijaitseva Demo tarjoaa mielettömiä näköaloja, myös ruoalta on lupa odottaa vain ja ainoastaan parasta! 

"Nyt meille on tullut upea mahdollisuus kirjaimellisesti nostaa Demo kaupungin huipulle. Vanhoissa tiloissa tuli seinät vastaan ja kehitys pysähtyi, joten katsoin paremmaksi vaihtaa paikkaa kokonaan", Tuominen kertoo.

Demo on Suomen pitkäikäisin Michelin-ravintola.
Demo on Suomen pitkäikäisin Michelin-ravintola.

Tulevassakin ravintolassa asiakkaille tarjoillaan parhaista sesongin raaka-aineista valmistettuja ruokaelämyksiä, jotka saavat lähes huokailemaan ääneen.  Yli 400:sta huolella valitusta viinistä koostuvan viinikellarin antimet täydentävät ravintolaelämyksen. 

Ruoka ja palvelu ovat tuttua Demoa, mutta toisin kuin Uudenmaankadun paikassa, tähän uuteen huippuravintolaan voi lähteä nauttimaan myös lounasaikaan. 

Tuominen hamuaa selvästi korkeuksiin, sillä myös aiemmin tänä vuonna ravintoloitsijan avaama Toppa sijaitsee hissimatkan päässä Sokeritoppa-rakennuksen ylimmässä kerroksessa.

LUE LISÄÄ: Tommi Tuomisen Toppa on merkittävä ravintola monessakin mielessä - mutta paras on vasta edessä!

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi