Tour de France jatkuu!
Laukontorilla sijaitseva Tampereen ainoa ranskalainen ravintola Wistub Alsace aloitti menneen kesän alussa oman Tour de Francensa. Ensimmäinen etappi oli Provence. Nyt matka jatkuu Bordeaux’n alueelle. Luvassa on makumatka Biskajanlahden rantamille ja muuallekin Akvitaniaan. Samalla myös juomavalikoimaan on lisätty viinejä paitsi Bordeaux’n alueelta, myös Banyulsista ja Beaumes de Venisestä. Bordeaux-teema alkoi syyskuun alussa ja jatkuu aina joulun aluspäiviin saakka. Syksyn jälkeen suunta kääntyy kohti Pariisia ja pohjoista Ranskaa. Wistub Alsacen alkuperäinen innoittaja, L’Alsacen alue on luonnollisesti edelleenkin vahvasti ravintolassa esillä.
Wistub Alsace, Laukontori 6b
Puolet plus puolet on paljon
Aasialaista pikaruokaa tarjoavan Wok Wokin uutuus on Half&Half, joka sisältää puolet wokkia ja puolet salaattia. Aterioiden kanssa tarjotaan kokojyväriisiä. Syksyn saapuessa Wok Wok palauttaa valikoimiinsa keitot uusin makuvivahtein.
Wok Wok, Verkatehtaankatu 7
Takaisin Seitkytluvulle
Espanjalaisravintola Salud palaa 35-vuotisjuhlansa kunniaksi vuoteen 1974, jolloin naiset eivät päässeet ravintolaan yksin ja pippuripihvi ja salaattipöytä oli hämmentäviä uutuuksia. Salud nostaa alkuperäiset suosikkinsa ruokalistalleen 5.10. alkaen.
Salud, Tuomiokirkonkatu 19
Portviini virtaa
Gastropub Tuulensuu aloittaa lokakuun Portviini-viikoin. 1.–10.10. välisenä aikana Tuulensuussa on tarjolla monen monta erinomaista portviiniä eri portviinityyleistä. Portviinin ystävien maisteluhetkiä ajatellen suurin osa viineistä on lasitarjoilussa.
Gastropub Tuulensuu, Hämeenpuisto 23