Ravintolauutiset: Tampere

The Grillin pihvien kanssa nautittavaksi sopii niin punaviini kuin mojitokin.
The Grillin pihvien kanssa nautittavaksi sopii niin punaviini kuin mojitokin.

Uutta Grillattavaa

Vappu avaa The Grillin kuuman terassikauden. Samalla saapuu myös kevätmenu, joka on pullollaan grillattuja uutuuksia. Klassikkoherkut, kuten grillattu tiikerirapuvarras, pysyvät paikallaan, uutena tulokkaana kevät tuo valikoimiin muun muassa juustotäytteisen grillatun bruschetta-leivän. Myös kuha palaa ja härän ulkofilettä saa nyt kanttarellikastikkeen kera. Jälkiruoka-annosten suosikki on mansikkapannacotta. Suositut tarjoushintaiset pihvisunnuntait jatkuvat. Seuraavan hiiligrillatun sunnuntaipihviannoksen voi tarkistaa ravintolan nettisivuilta.
The Grill, Frenckellin aukio
http://www.grill.fi

Keväistä parsaa

Parsakausi starttasi Wistube Alsacessa jo huhtikuun lopulla ja 4.5. alkaen on käytössä kevätmenu. Kevään ruokalista sisältää sekä perinteisiä, että moderneja parsaruokia muun tarjonnan ohella. Vappumenu löytyy ravintolan nettisivuilta. Pöytävaraukset vapuksi suositellaan tekemään ajoissa.
Wistube Alsace, Laukontori
http://www.wistubalsace.com

Kesäherkkuja terassilla

Ravintola Knossos viettää terassikauden avajaisia 30.4.–8.5. Kesän ruokalistalta löytyvät kestosuosikit kuten kana- ja lammassouvlakit sekä uutuutena muun muassa Pita Gyros. Juomauutuuksina kesäkaudelle ovat kuukausittain vaihtuvat panimotuotteet sekä uudet viinit. Kesäviikonloppuisin viihdyttävät live-esiintyjät.
Ravintola Knossos, Koskikeskus 2. kerros
http://www.knossos.fi/ravintola

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi