Uutta Grillattavaa
Vappu avaa The Grillin kuuman terassikauden. Samalla saapuu myös kevätmenu, joka on pullollaan grillattuja uutuuksia. Klassikkoherkut, kuten grillattu tiikerirapuvarras, pysyvät paikallaan, uutena tulokkaana kevät tuo valikoimiin muun muassa juustotäytteisen grillatun bruschetta-leivän. Myös kuha palaa ja härän ulkofilettä saa nyt kanttarellikastikkeen kera. Jälkiruoka-annosten suosikki on mansikkapannacotta. Suositut tarjoushintaiset pihvisunnuntait jatkuvat. Seuraavan hiiligrillatun sunnuntaipihviannoksen voi tarkistaa ravintolan nettisivuilta.
The Grill, Frenckellin aukio
http://www.grill.fi
Keväistä parsaa
Parsakausi starttasi Wistube Alsacessa jo huhtikuun lopulla ja 4.5. alkaen on käytössä kevätmenu. Kevään ruokalista sisältää sekä perinteisiä, että moderneja parsaruokia muun tarjonnan ohella. Vappumenu löytyy ravintolan nettisivuilta. Pöytävaraukset vapuksi suositellaan tekemään ajoissa.
Wistube Alsace, Laukontori
http://www.wistubalsace.com
Kesäherkkuja terassilla
Ravintola Knossos viettää terassikauden avajaisia 30.4.–8.5. Kesän ruokalistalta löytyvät kestosuosikit kuten kana- ja lammassouvlakit sekä uutuutena muun muassa Pita Gyros. Juomauutuuksina kesäkaudelle ovat kuukausittain vaihtuvat panimotuotteet sekä uudet viinit. Kesäviikonloppuisin viihdyttävät live-esiintyjät.
Ravintola Knossos, Koskikeskus 2. kerros
http://www.knossos.fi/ravintola