Tempo kurkottaa kevääseen
Neljästi vuodessa ruokalistaansa vaihtava Tempo aloitti kevätkauden. Sesonki näkyy annoksissa on maun ohella mietitty värejä. Alkuruokana anutitaan tonnikalapastramia, kurkkucevicheä ja wasabi-vinaigretteä. Pääruuissa painopiste on pihveissä, kuten 400 gramman härän entrecote-kyljyksessä. Lisukkeeksi lihalle sopii cassava. Tarjolla on myös kuvan kaltaisia kahden kesken jaettavia ruokia. Jälkiruuissa on luvassa valkosuklaajuustokakku mansikka-rosmariinisorbetilla.
Tempo, Hämeenkatu 15, Koskenranta.
Kaupungin toinen Amarillo
Uusi kaksikerroksinen Amarillo aukaisee ovensa 22. huhtikuuta kävelykadun sykkeeseen osoitteeseen Kuninkaankatu 22–24. Katutasossa asiakkaita palvelee Street baari aurinkoterasseineen. Yläkerran ravintolasalin ja bändilavan kupeessa sijaitsee myös kattoterassi, jossa voi nauttia Amarillon El Grande koon juomia.
Amarillo, Kuninkaankatu 22–24. Avajaiset 22.4.
Samppanjaa Tuulensuussa
Gastropub Tuulensuussa on Samppanjaviikot 14.4.–1.5., jolloin tarjolla on kymmeniä erilaisia samppanjoita niin pullo- kuin lasitarjoilussa. Maistamisen arvoisia ovat myös väkevä viini Ratafia de Champagne sekä tislattu viina Marc de Champagne. Juomien kanssa kannattaa kokeilla myös erillisen Teema-menun annoksia.
Shampanja-viikot 14.4.–1.5. Gastropub Tuulensuu, Hämeenpuisto 23.
Kyläväen porsaspidot
Viikinkiravintola Haraldissa on nyt ohjelmistossa Kyläväen porsaspidot, joissa pöytäseurueelle tarjoillaan kokonaisena paistettu mehevä porsas runsaine lisukkeineen. Syötävää riittää 8–20 hengen seurueelle. Alkupalojen ja jälkiruokaherkkujen ystäville löytyy myös vaihtoehtoja. Pidot järjestetään räätälöidysti etukäteistilauksesta.
Ravintola Harald, Hämeenkatu 23, http://www.ravintolaharald.fi