Rokkaavaa kokkausta
Jack the Rooster masteroi ruokalistansa uudelleen 3.11. Roosterissa rockista kuuluu nauttia kaikin tavoin, myös oraalisesti. Suosiota povataan etenkin Jack Daniel’s barbeque-kastikkeella viimeistellylle rib eye steakille tai nachoilla kuorrutettu kana-annokselle jättilohkoperunoiden kera. Jälkeen luvassa muun muassa sitrusliköörillä liekitettyä pannukakkua ja appelsiinisorbettia. Bonusraitana kuukausittain vaihtuva Suomen johtaviin rocktähtiin kuuluvan henkilön suosikkiannos à la Rooster.
Jack the Rooster, Satakunnankatu 13 b
Tie vie Burgundiin
Gastropub Tuulensuussa vietetään 17.–21.11.2009 Burgundi-teemaa. Viiniesittelyn ja 18.11. keskiyöllä ensimmäisten Beaujolais Nouveau -pullojen avaamisen lisäksi koko teeman ajan on tarjolla runsas viinivalikoima sekä Burgundin alueen erityisruokalista.
Gastropub Tuulensuu, Puutarhakatu 16
Lounasta Alsacessa
Viisi vuotta täyttäessään ranskalaisravintola Wistub Alsace ryhtyy tarjoamaan lounasta tiistaista perjantaihin kello 11.30–15.00. Lounaslistalta löytyy ravintolan à la carte -listan antimia normaalia edullisemmin hinnoin.
Wistub Alsace, Laukontori 6 b
Oodi multasienille
Yksi maailman tavoitelluimmista herkuista, keittiön timantti eli tryffeli valtaa Ravintola C:n keittiön 12.–14.11.2009. Suomalaista, ranskalaista ja italialaista tryffeliä sisältävät annokset ovat arvokasta ja harvinaista herkkua.
Ravintola C, Rautatienkatu 20