Grilliruokaa jenkkityyliin Mansessa

Tampereen ravintolakenttä saa huhtikuun puolivälissä jälleen yhden amerikkalaisvaikutteista ammentavan tulokkaan.

Samuli Korhosen (vas.) ja Jarkko Heinosen Flamessa pihvit tehdään ravintolan omasta lihaseoksesta.
Samuli Korhosen (vas.) ja Jarkko Heinosen Flamessa pihvit tehdään ravintolan omasta lihaseoksesta.

Grilliruokaa jenkkityyliin

Tampereen ravintolakenttä saa huhtikuun puolivälissä jälleen yhden amerikkalaisvaikutteista ammentavan tulokkaan. Rautatieaseman läheisyyteen aukeavassa Flamessa jenkkihenki näkyy grilliruuissa ja burgeritarjonnassa. Ennen samassa osoitteessa toimi ravintola Coyote.

Keittiöpäällikkö Jarkko Heinonen sekä markkinointi- ja kehitysjohtaja Samuli Korhonen ovat varmoja, ettei Tampereella ole maisteltu vastaavia makuja aikaisemmin. Grilliruuat tehdään kaasulaavagrillissä, ja ruokien mausteissa on aasialaisia ja afrikkalaisia aromeja.

”Flamen ruuissa yhdistyvät eri maiden maut samalla tavalla kuin eri maiden kulttuurit sulautuvat yhteen Yhdysvalloissa”, Korhonen kertoo.
Flame, Hämeenkatu 3

Miamin makuraati

Tavallisista ravintola-asiakkaista kerätty makuraati arvioi ravintola Miamin uudistettua menua 17. 4. Tapahtuma järjestettiin Koskikeskuksessa ensimmäistä kertaa tammikuussa, jolloin arvioitiin Hullun Poron annoksia. Julkisen haun kautta muodostettu raati on sama kuin viimeksi.
Miami, Koskikeskus

Nykin lista uudistui

New Yorkin uudelta ruokalistalta hampurilaisen väliin voi tilata perinteisen naudanlihapihvin sijaan härkää, lohta, kanaa tai kasvisvaihtoehdon. Jälkiruokauutuus on Tampereen jäätelötehtaan ravintolalle suunnittelema nimikkojäätelö New York.
New York, Hämeenkatu 5

Hullu Poro golfkentälle

Hullu Poro tekee tänä kesänä uuden aluevaltauksen, kun se ottaa hoitaakseen Tammer-Golfin kentän ravintolapalveluiden pyörittämisen. Ruotulan kentälle aukeavasta Klubiravintola Tunturiporosta saa muun muassa Lansonin 15 litran samppanjapulloja ja lappilaista riistakäristystä.
Klubiravintola Tunturiporo, Tenniskatu 25

Linkosuo uusiin tiloihin

Koskikeskuksen vanhin kahvila Café Linkosuo ei päässyt kovin kauas aiemmalta paikaltaan. Uudistunut kahvila sijaitsee nyt vanhaa liiketilaansa vastapäätä. Kun terassikin aukeaa heinäkuussa, Linkosuossa on yhteensä sata asiakaspaikkaa. Myös palvelut uudistuivat. Tarjolla on nyt aamiaista sekä lounaskeittoa ja salaattiannoksia arkipäivisin.
Café Linkosuo, Koskikeskus

C:n lukuisat lounaat

Ravintola C:n uudistunut lounaslista tarjoaa asiakkailleen enemmän vaihtoehtoja kuin aikaisemmin toukokuuhun saakka. Kolmesta ruokalajista koostuvan menu irtoaa 25 eurolla tiistaista perjantaihin klo 11.30–14.00.
C, Rautatienkatu 20

Laatutuoppi Groovelle

Groove-ravintola on saanut Hartwallin myöntämän laatutuoppitunnuksen. Hanaoluiden laatuohjelman tavoitteena on parantaa oluen koostumusta tarjoiluvaiheessa. Tunnus on tae siitä, että ravintola tarjoilee hanaoluitaan oikeaoppisesti, jonka ansiosta maku ei väljähdä lopussakaan.
Groove Bar & Cellar, Aleksanterinkatu 22

Rax muutti

Mättöpöytien uskolliset fanit, huomio! Fear not: Koskikeskuksen Golden Rax ei ole lopettanut. Se on vain muuttanut kauppakeskuksen toisesta kerroksesta kolmanteen. Rax avasi uudessa liiketilassa maaliskuun viimeisenä päivänä.
Golden Rax, Koskikeskus (3. kerros)

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi