Listasimme 11 helsinkiläisravintolaa, joissa hinta ja laatu todellakin kohtaavat.
Helsingissä riittää taas uutta testattavaa hyvän ruoan ystäville.
Elämyksellisyys, kausiajattelu ja tarinankerronta ovat uuden LOBO-ravintolan ytimessä.
Hotellien ravintolat tarjoavat vaihtoehtoja perinteiseen joulunviettoon. Poimimme kolme erinomaista vaihtoehtoa.
Tutustu ravintoloiden joulukauden kohokohtiin - näitä et missään nimessä halua missata!
Tutustu ravintoloiden isänpäiväspesiaaleihin ja varaa paikkasi suosittuihin tapahtumiin hyvissä ajoin.
Suositussa lähiruokapahtumassa opetellaan myös kalan ja lihan käsittelyä.
Farouge tutustutti suomalaiset libanonilaisiin makuihin jo 90-luvulla.
Arttu Wiskari avasi oman ravintolan yhdessä vaimonsa Pauliinan kanssa.
Vaikka arviot olivat odotetun hyviä, ehti Remedyn johto jo myymään ison kasan peliyhtiön osakkeita.
Yhdeksän kalliolaista ravintolaa esittäytyy matalan kynnyksen ravintolafestareilla.
Helsinki Beer Factory on Helsingin itäisin olutravintola.
Keittiöpäällikkö Markus Kornmayer taitaa kala- ja äyriäisruoat.
Kallio on täynnä ihania aamiaispaikkoja.
Alexanderplatsin keittiöstä saa kunnon ruokaa vielä keskiyölläkin.
Viimeistään ensi kesänä Tenholla on ikioma kesäterassi.
Helsingin viimeinen täysverinen Rosso on poissa.
Espoon Keilaniemeen avautuva Lucy in the Sky tarjoaa makuelämysten lisäksi upeita maisemia.
Frantoion mezet ja salaatit hurmaavat tuoreudellaan.
Vegan Food Box tarjoilee vegaanista grillimättöä Aurinkolahden uimarannalla.
Citykäytävän Sandron yhteydessä on myös kauppa, josta voi napata evästä take awayna.
Moderni eurooppalainen viinibistro Piglets avaa ovensa syyskuussa.
Asiakaslähtöisyys, hyvä konstailematon ruoka ja kattava viinilista ovat Pastiksen valttikortteja.
Helsinkiin rantautui ensimmäiset sähköavusteiset kevytmopot.
Smaku-ravintolafestivaalista on muotoutumassa porvoolainen perinne.