Pikkuloma ohi, arki edessä

  • Impinainen78

Nyt on sitten kotiuduttu Hesan reissulta. Onneksi Vaasassakin on tänään paistanut aurinko ja asteitakin ollut mukavasti - jopa tuuli on ollut normaalia heikompi. Ei sitä muuta ilmaa kestäisikään, kun Hesassa oli niin ihanat ilmat. Ja niistä oli kiva nauttia Espalla, ja olipa pikkusiskon asunnossa jopa terassikin, joten sielläkin tuli istuttua. Kesän ensimmäinen ulkonasyöminenkin tuli siis tehtyä.

Kiva reissu oli, mutta jäi taas paljon tekemättä ja kokematta. Neljä päivää on liian vähän siis. Ja voipi olla, ettei Hesaan pääse enää tälle kesälle. No onneksi Barcelonan reissu helpottaa matkustelun kaipuuta edes vähäsen :)

Huomenna olisi tosiaan töitä tämän pikkuloman jälkeen. Eikä kyllä yhtään nappaa. Lisäksi työpaikka on remontissa, joten siellä ei senkään puolesta ole herkkua olla. Tänään pulju oli jopa käyttökiellossa, mutta tavaroita sai hakea sentään. Kopioi ja hae sit materiaalia tuossa tilanteessa...

Toivottavasti huomenna ja ylihuomenna ei ole ihan hirveetä hellettä. Kun töihin ei kovin vähäisissä vaatteissa viitsi mennä :) Silti sais aurinko paistaa.

Ai niin. Reissun tuliaisina on yks uus pusero, yks uus hame, yks rakko jalassa, yks hassu muumimagneetti, yks tyhjä kukkaro ja yks uusi makkara keskivartalon seutuvilla. Hyvä saldo siis :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus