Tampereen kautta Helsinkiin

  • Impinainen78

On ollut mun reittini tällä lomareissulla. Eli perjantaina Tampereelle kaveria morjenstamaan, kiertelemään kaupunkia (Tuomiokirkkokin tuli tsekattua!) ja istuskelemaan terassilla. Ja että se Cafe Europa on ihana. Sitä mä kyllä kadehdin tamperelaisilta :)

Tänään sitten pääsin vihdoin ja viimein Helsinkiin. Säästösyistä tulin lähijunalla - oli kiva matkustaa sellaisellakin pitkästä aikaa. Tosin se oli vähemmän mukavaa siinä vaiheessa, kun jalkapallokansaa ahtautu samaan junaan :)

Nyt sitten pitäisi vaan alkaa katsastamaan, mitä kaikkea tää pääkaupunki tällä kertaa voisi mulle tarjota. Onneksi on muutama päivä aikaa, joten ehtii sekä sivistämään itseään että paahtamaan itseään. Pussikaljapäivä tulee olemaan ainakin yks ja näyttelypäivä yks. Ja tietty paria kaveria pitää ehtiä näkemään.

Mutta on se vaan ihanaa tulla tänne. Tulee kaikki kivat muistot mieleen :) Kun kyllä se mullakin se Hesa-aika oli vaan jotain, mitä en unohda ikinä.

Nyt nauttimaan parista siideristä. Ja katsomaan, josko olisi innostusta lähteä vaikka ulos vielä :)

- Lilli -

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus