Aamiainen on tärkein päivän ateria. Samalla se kuitenkin jää harmittavan suurella osalla ihmisistä väliin.
Tämän huomasi myös hyvinvointivalmentaja ja ruokabloggari Hanna Stolt. Moni valmennettava valitteli kiirettä ja sitä, ettei aamupalaa yksinkertaisesti ehdi tehdä tai syödä. Suurin osa painonsa kanssa kamppailevista ihmisistä oli niitä, jotka jättivät aamiaisen syömättä.
“On helppo ajatella, että säästän kaloreita, kun jätän aamupalan väliin. Tosiasiassa vaikutus on päinvastainen. Sitten lounaalla on kiljuva nälkä ja sitä syö ihan mitä sattuu”, Stolt selittää.
Syntyi kirja aamupaloista. Sellaisista, jotka voi tehdä edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin tai jotka valmistuvat hetkessä. Kirjassa on myös reseptejä pidempiin viikonloppuaamiaisiin. Ideoita oli myös brunssille, mutta ne oli jätettävä seuraavaan kertaan. Muuten kirja olisi paisunut käsiin.
Hanna Stoltin reseptit ovat riemastuttavan herkullisia ja yksinkertaisia. Samalla ne ovat monipuolisia ja terveellisiä. Niiden kehittelyvaiheen ankarimmat kriitikot ovat Stoltin kotoa löytyvät 1- ja 3-vuotiaat lapset.
Jokaisesta kirjan reseptistä löytyy sen sivuilta myös kuva. Ruokaohjeisiin on liitetty vinkkejä, joilla niitä voi muokata erilaisille ruokavalioille sopiviksi. Kirjassa on perinteisiä aamupaloja ja ihastuttavia uutuuksia. Makuja löytyy jokaiseen vuodenaikaan ja sesonkiin.
Kirja inspiroi tekemään jokaisesta aamusta astetta paremman. Hyvinvointi alkaa aamusta.