Legendaarinen Pub 99 sulki ovensa - uusi korttelibaari kunnioittaa klassikkobaarin muistoa

Korttelibaari Malt & Wine korvaa vuodesta 1974 paikalla toimineen legendaarisen Pub 99:n.

  • Mikä: Korttelibaari
  • Missä: Mannerheimintie 58
  • Milloin: Ovet auki 22.8.
  • Mitä: Rentoa meininkiä ja laaja tuotevalikoima

Mannerheimintie 58 on ollut osa töölöläisten ravintolaelämää jo vuodesta 1974, jolloin Pub 99 aloitti toimintansa. Silloiseen HOK:n pääkonttorin rakennukseen avattu ravintola ehti piristää töölöläisten arkea kuudella vuosikymmenellä.

Nyt historiassa on aika kääntää uusi lehti, kun laadukkaisiin viskeihin ja viineihin panostava Malt & Wine avaa ovensa elokuun alussa sulkeneen Pub99:n tiloihin torstaina 22. elokuuta.

Legendaarinen, vuodesta 1974 palvellut Pub99 sulki ovensa elokuun alussa.
Legendaarinen, vuodesta 1974 palvellut Pub99 sulki ovensa elokuun alussa.

Paikallisidentiteetti huokuu drinkeissä

Malt & Wine houkuttelee asiakkaikseen töölöläisiä ja alueen kulttuuritarjonnasta nauttivia aina oopperan ystävistä ja Olympiastadionin keikkavieraista urheilufaneihin.

Klassiset viskit ja viinit ovat valikoiman ydin, mutta tähän ravintolaan suuntaavan kannattaa tutustua myös laajaan olutvalikoimaan ja herkullisiin drinkkeihin, joiden nimissä huokuu paikallisuus.

Listalta löytyy muun muassa Töölö Sangria, viskiä ja calvadosta sisältävä Once upon a time in Töölö -cocktail sekä Pub 99:n muistoa kunnioittava 99 special.

Myös alkoholittomiin juomiin on panostettu ja mocktaileja on tarjolla moneen makuun.

Naposteltavaksi löytyy juustolajitelmien lisäksi muutakin pikkusuolaista, ja jos kova nälkä iskee, on tarjolla kunnon burgerit Roslundin pihveillä.

Malt & Wine keskittyy laadukkaisiin viineihin ja viskeihin laajaa olutvalikoimaa ja cocktaileja unohtamatta.
Malt & Wine keskittyy laadukkaisiin viineihin ja viskeihin laajaa olutvalikoimaa ja cocktaileja unohtamatta. Kuva: Malt & Wine

"Tärkeintä Malt & Winessä on rento meininki ja laaja tuotevalikoima. Kaikille löytyy jotain, ja meillä viihtyvät niin Oopperaan menijät kuin ohikulkijatkin. Asiakkaat voivat myös esittää kantistoiveita tuotteista, joita haluaisivat valikoimaan", ravintolapäällikkö Petra Heimonen kertoo.

Uutuus haluaa lunastaa paikkansa töölöläisten olohuoneena, ja rennon tunnelman sekä ruoan ja juoman lisäksi uutuus tarjoaakin vierailleen laaja valikoima erilaisia lautapelejä. 

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi