Elämyksellisyys, kausiajattelu ja tarinankerronta ovat uuden LOBO-ravintolan ytimessä.
Hotellien ravintolat tarjoavat vaihtoehtoja perinteiseen joulunviettoon. Poimimme kolme erinomaista vaihtoehtoa.
Tutustu ravintoloiden joulukauden kohokohtiin - näitä et missään nimessä halua missata!
Tutustu ravintoloiden isänpäiväspesiaaleihin ja varaa paikkasi suosittuihin tapahtumiin hyvissä ajoin.
Vielä ehdit tarttua TableOnline-ravintoloiden syksyn maukkaimpiin tarjouksiin.
Villa Severino tuo palan Napolia Helsingin sydämeen uudella Kampin toimipisteellään.
Flow’ssa ilmoittautuu joka vuosi kiinnostavia kotimaisia maailmanvalloitukseen. Tänä vuonna oli Jesse...
Onneksi "ikuinen kesä" tarkoittikin muuttoa, ei jäähyväisiä.
Ravintolat koulutettiin vastuullisuuteen Sustainable Meal -koulutuksella. Tölkkipanteilla puolestaan istutetaan yli 11...
Läskien Lokkien keikkojen perumisesta syntyi surullinen, mutta viihdyttävä näytös.
Pyhimys siirtyy alkuillasta loppuiltaan, Earl Sweatshirt päälavalla jo alkuillasta. Solangen soul korvaa Cardi B:n...
Keittiöpäällikkö Jonna Toikkonen arvostaa kotimaista, mahdollisimman vähän prosessoitua...
Helsingin Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin yhteyteen keväällä 2019 avautunut Bistro K...
Tapahtumapaikka muodostaa Konepajan tulevien tapahtumien ytimen.
Nimellään hämmästyttänyt Kuusi Palaa on uusi ravintolatulokas Mannerheimin tiellä...
Pohjoismainen ravintolaketju Pincho Nation avasi uuden ravintolansa Helsinkiin.
Cafe Damascuksen pikkuveli Damascusito tarjoilee kylmiä juomia ja hodareita Sompasaaren kärjessä.
Paisanossa nautitaan filippiiniläisistä herkuista trendikkäästi jaettavina annoksina.
Chop Chop tarjoilee annokset tirisevän kuumassa pannussa pöytään.
Petteri Linnan motto on: "Kaiken ruoan voi tehdä hyvin ja vähän vielä paremmin".
Goodwin The Steak Housen Maksim Vjatkin on aina tiennyt haluavansa kokiksi.
Ville Rainio päätyi kokiksi äitinsä kannustamana.
Martin Lundqvist viihtyy rennoissa olutravintoloissa niin työssä kuin vapaa-ajallaan.
Loppuvuodesta 2018 avautunut toinen, ja Kallion ensimmäinen, Bar Cón on herättänyt paljon kiinnostusta...
Keskiolut vaihtuu erikoiskahveihin ja pienpanimo-oluisiin, kun uudet omistajat ottavat ohjat Pikku-Vallilassa.
Täytetyistä leivistään tunnettu pikaruokaketju toimii jatkossa vain Kampissa, kertoo Helsingin Uutiset.