Ranskalainen siideritalo Louis Raison avaa Bassoradion kanssa yhteistyössä kahdeksi viikoksi Helsingin keskustaan ranskalaisen siideribaarin. Baarissa tarjoillaan afterwork-aikaan aitoja ranskalaisia siidereitä, ranskalaisesta omenatarhasta inspiraationsa ammentavassa miljöössä.
Vuonna 1923 toimintansa aloittanut Louis Raison valmistaa aidon siiderinsä Ranskan Bretagnessa perinteitä kunnioittaen, sataprosenttisesti alueen omista siideriomenoista puristetusta omenamehusta.
Ravintola avaa ovensa helatorstaita edeltävänä keskiviikkona, jolloin luvassa on musiikkia, herkullisia siidereitä, pientä purtavaa ja iloisia ihmisiä. Musiikkitarjonnasta vastaa DJ Herkules.
Siideri 4€ (avajaistarjous 3€), iloinen ranskalainen elämänasenne 0€.
Afterwork avoinna ke-pe 24.5.–2.6. klo 16–22. Avajaiset ke 24.5. klo 16–22. Päättäjäisetla 3.6. klo 18–22. Unioninkatu 25.