Elämyksellisyys, kausiajattelu ja tarinankerronta ovat uuden LOBO-ravintolan ytimessä.
Hotellien ravintolat tarjoavat vaihtoehtoja perinteiseen joulunviettoon. Poimimme kolme erinomaista vaihtoehtoa.
Tutustu ravintoloiden joulukauden kohokohtiin - näitä et missään nimessä halua missata!
Tutustu ravintoloiden isänpäiväspesiaaleihin ja varaa paikkasi suosittuihin tapahtumiin hyvissä ajoin.
Vielä ehdit tarttua TableOnline-ravintoloiden syksyn maukkaimpiin tarjouksiin.
Villa Severino tuo palan Napolia Helsingin sydämeen uudella Kampin toimipisteellään.
Taustalla Hanko Sushista tuttu Jesper Björkell ja NoHo Partners.
“Aika ottaa seuraava askel eteenpäin yrityksen tarinassa”, Teemu Aura sanoo.
Kortteliravintola lupaa rentoa laatua kasvisraaka-aineista.
Rebel Whopper on suunniteltu yhdessä hollantilaisen The Vegetarian Butcherin kanssa.
Tarjolla klassikkopizzaa vanhan ostarin turvasta.
Wolt on levinnyt jo 19 maahan ja nyt 22 Hesburgeriin.
Malminkartanonhuippu, Herttoniemi ja Paloheinä saavat tulevina vuosina kaverikseen yhdeksät uudet portaat.
Suomalaisketju haluaa olla mukana norjalaisten kasvavassa lounastrendissä.
Korealaisella illallisella nautitaan pitkän kaavan mukaan.
Rafloista tuttu NoHo Partners ottaa suunnitellun keskuksen toiminnan haltuun tapahtumienkin osalta.
Konsepti hakee vielä muotoaan, kertoo Aihinen.
Uudistetusta Kaivopihasta toivotaan herättävän keskustaa eloon.
Sin City Urban Pale Ale on tarjolla nyt rajatun ajan Bruuverin hanassa.
Pietarissa riittää nähtävää moneen makuun.
Miltä kuulostaisi ainoastaan kierrätystavaralle ja -materiaaleille omistettu kauppakeskus?
Lahden SYÖ!-viikoillakin on mahdollista herkutella lihattoman lokakuun puitteissa monessa mestassa.
Hello Strangerin keittiömestari Tom Hudson oppi arvostamaan lähiruokaa jo lapsena.
Intro Socialin keittiömestari Mikko Smolander arvostaa selkeitä makuja ilman turhia kikkailuja.
Roowin kahvipapuvalikoima vaihtuu tiuhaan tahtiin.
Uudistunut Finnjävel avaa ovensa Taidehallissa keittiömestari Ismo Sipeläisen johdolla.