Tämä resepti on otettu muistoksi Annalta, jolla ei edelleenkään ole ruokapöytää:
- paketti (3 kpl) hunajamarinoituja kanan rintafileitä
- kourallinen pinjan siemeniä
- tuoretta basilikaa
- 1/3- 1/2 chevre-juustopaketti
- 2 dl kermaa
- 1 tl kanalientä
Halkaise tai viiluta kanafileet siten, että file pysyy koossa ja täytä chevre-juusto, basilika ja pinjansiemen seoksella.
Laita 200 asteiseen uuniin vuoassa ja lisää kerma ja kanaliemi kun fileet ovat saaneet hiukan väriä.
Peitä foliolla ja laske lämpötilaa 160 asteeseen. 45 min päästä valmis. Tarjoa esim. pinaattitagliatellen kanssa.
Kirjoitettaessa soi Sugarbabes
1 kommentti
Anonyymi
5.12.2021 10:46
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin