Tämä on viritelmä alunperin Petterin versiosta, jossa tomaattikastike oli tehty hienonnetusta purkkitomaatista. Kastikkeesta tuli näin kirkkaampi, kun tomaatti on sattumina joukossa eikä aivan "ketsuppina":
- Pirkka Paseerattua tomaattia purkki
- Pirkka tomaattipyrettä purkki
- 250g jauhelihaa
- punasipulia
- Suolaa
- Oreganoa
- Salviaa
- Rosmariinia
- Basilikaa
- Mustapippuria myllystä
- chilipaprika
- patonkia
- parmesaania
Tomaattikastike
Sekoita paseerattuun tomaattisoseeseen tomattipyrepurkki, 2 rk basilikaa, 1 rk oreganoa, ½ tl rosmariinia, ½ tl salviaa, ½ rl mustapippuria, ½ rk suolaa, ½ hienonnettu chili ilman siemeniä sekä valkosipulin kynsi kokonaisena, painettuna rikki. Tarkasta suolan ja mustapippurin määrä. Poista valkosipulin kynsi jonkin ajan kuluttua, ettei jää ylläriksi jonkun suuhun.
Paista jauheliha punasipulin kanssa, suolaa ja mustapippuria ripaus. Kaada tomaatikastike joukkoon ja anna kiehua hiljaisella lämmöllä sen aikaa kun spaghetti valmistuu.
Kirjoitettaessa soi The KLF
1 kommentti
Anonyymi
5.12.2021 10:46
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin