Helsingissä riittää taas uutta testattavaa hyvän ruoan ystäville.
Elämyksellisyys, kausiajattelu ja tarinankerronta ovat uuden LOBO-ravintolan ytimessä.
Hotellien ravintolat tarjoavat vaihtoehtoja perinteiseen joulunviettoon. Poimimme kolme erinomaista vaihtoehtoa.
Tutustu ravintoloiden joulukauden kohokohtiin - näitä et missään nimessä halua missata!
Tutustu ravintoloiden isänpäiväspesiaaleihin ja varaa paikkasi suosittuihin tapahtumiin hyvissä ajoin.
Vielä ehdit tarttua TableOnline-ravintoloiden syksyn maukkaimpiin tarjouksiin.
Barbäk Oy avaa Suomen ensimmäisen bittereihin erikoistuneen pop up -baarin Kalevankadulle.
Windows 8 sekä kuvaaminen ja pelaaminen ovat vahvasti esillä tämän vuoden DigiExpossa.
Maailman neljännen Skifferin avajaisia vietetään lauantaina.
Urbaanin musiikin festivaalin erikoishintaiset liput ovat myynnissä vuoden loppuun asti.
Viiniuositus: Crasto Douro (12,42€) Tsekitä myös meikäläisen Facebook ja Twitter
Mystinen synttärilahja paljastetaan yleisölle tämän illan juhlissa.
Sunnuntain ensimmäinen risteily myytiin loppuun nopealla tahdilla.
Kävin eilen pyörähtämässä VIRHE-messuilla ja kehottaisin myös kaikkia teitä...
Viiniuositus: Dufvenkrooks Choklad (8,40€) Thandi Merlot (8,98€) Tsekitä myös meikäläisen...
Olutsuositus: Chimay Blue (4,18€) Tsekitä myös meikäläisen Facebook ja Twitter
Newyorkilainen ravintola keksi käyttää hyväkseen sosiaalisen median ilmiötä.
Suomen ensimmäinen Hard Rock Cafe sijaitsee Kolmen sepän aukion kupeessa.
Työpajassa voi viettää koko päivän tai piipahtaa antamassa palautetta.
Ensimmäisen kahvilan menestys loi pohjan uuden kahvilan avaamiselle.
Ravintoloissa uskotaan, että osa uusista asiakkaista jää asiakkaiksi kampanjan jälkeenkin.
Uusi kahvila jatkaa pop up -kahvila Avokonttorin tiloissa Senaatintorin kupeessa.
Wanhassa Satamassa järjestettävässä tapahtumassa pääsee maistelemaan suklaata.
Alkoholin ja donitsin yhdistelmä maistuu ainakin jalkapalloa fanittaville miehille.
Uusia makuja luodaan nyt yhdistelemällä ruoka-aineita, joissa on samoja aromimolekyylejä.
Alkuperämaakahvien jälkeen keskitytään kahvilajikkeiden eroihin.